1
0

Živjo! Kot verjetno že veste naslednji mesec v Slovenijo pridejo Green Day. Green Day so moja najljubša skupina, pomenijo mi vse na svetu. Bila sem že na njihovem koncertu v Bologni januarja, februarja pa so oznanili da pridejo v Slovenijo. Starši so odločeni, da do 16-ega leta ne smem nikamor. Dober teden pred koncertom imam rojstni dan (stara bom 14, ne 16) in ko me starši vprašajo kaj želim jim rečem da vsaj DOVOLJENJE, ne vstopnice, ampak sta striktno prepričana da sem premlada da bi življenje zajemala s polno žlico. Kaj naj storim, Green Day so ena najpomembnejših stvari v mojem življenju, v Slovenijo pa prihajajo po 20-ih letih, preden bo spet minilo 20 let bodo prej verjetno že razpadli. Kaj naj storim, PROSIM POMAGAJTE!!!

0
0

Mogoce lahko starse prepricas tako, da gres na koncert z kaksno prijateljico-to je pri meni pomagalo. In ce jima pomagas in dokazes, da si odgovorna ye bosta verjetno (upam) pustila.
Upam, da sem pomagala in veliko srece.

0
0

Mogoče pa lahko gresta starša zraven da bosta videla da je tvoj namen res iti samo na ta koncert in ti bosta naslednjič na kakšno drugo prireditev dovolila it sama. Velik sreče

0
0

Oni so tudi moja naj skupina. Kot so ti že rekli jih nekako poskušaj prepričati vendar si že malo pozna, saj vstopnic zmanjkuje. Veliko sreče!

0
0

HVALA VAMM 😀
Rocklife- TOOO, a greš na koncert haha 🙂

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*