1
0

zivjo vsem imam eno vprasanje.Mi smo v soli izvedeli da ce pride korona virus v Slovenijo da bomo doma 1 mesec ali 2 in zaradi tega naj bi solo podaljsali v poletne pocitnice.Po eni strani razumem po drugi strani pa ni prav.Jaz sem 9. razred in nevemo niti kako bo z valeto ce bomo doma.Se nam bo predstavila avgusta kadar nobenga ne bo vec doma ali pa septembra ki bomo ze v srednji soli?? upam da zna kdo odgovorit na vprasanje in komentirajte ali je vam vsec da bomo imeli solo med pocitnicami 🙁

0
0

Nam so poslali po mailu (staršem) kako si moramo roke umivat pa da se ne smemo dotikat oči, ust pa nosa. Glede tega paničarjenja. Mene je strah samo za moji babici in dedija, ki imajo možnost da se umrejo.

0
0

Nm niso nc u soli rekl!?!?!?!!?!
Ojoj. Mi se o tem sploh ne pogovarjamo, sam na vratih nam pise da mormo se bolj umivat roke!?!?!

0
0

Od nase uciteljice za kemijo prijateljica se ukvarja s tem in ji je rekla da otroci so lahko samo prenasalci tega virusa. Ja eni pravjo da bo pol v pocitnce sola ampak ce slucajno bo js ne bom skoz u solo hodila bom sla na morje pa use to. Ena moznost je da se bomo prek racunalnika ucil. Drugac ena ucitlca je rekla da sigurno ne bojo podaljsal v pocitnce. Za valeto ne rabs prevec skrbet use bo ok pa to sploh ni tok pomembno. Pa plis nehite paniko delat.

0
0

da bi mel solo med pocitnicami!?! 🙁 ?!? 🙁 !?!
o groza, pač nism v 9 razredu ampak sezmer. Sej ital nebomo tok doma. Sam paniko delate po nepotrebnem

0
0

Tudi nam so to rekli, ampak tudi jaz ne vem. Ojoj… Sicer pa upam da bo virusa kmalu konec ali kakorkoli… Jejte sadje, vitamine za odpornost , umivajte si roke, kasljajte v rokav… Ampak je pa res da ne glede na vaše zdravje bodo šole zaprli če bo postalo prehudo. Tudi če bomo zdravi, bomo doma, ker mogoče sploh še ne bomo čutili znakov in To. Ampak ni pa 100 %da se bo to zgodilo.

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*