0
0

Ko sem napisala da bom stradala ta en teden mi je nekdo napisal da z dolgim stradanjem ne bom skoraj nič shujšala. To ni res. Dekleta ki so anoreksična ne jejo skoraj nič pa poglej kakšne so. Nočem biti taka kot one ampak samo malo bolj suha. Samo da veste da ne bi stradala dolgo samo da shujšam potem ko bi v šolo prišla bolj suha pa bi začela telovaditi. Resno mi prosim povejte kako naj se vzdržim hrane. Pa če si ne morete vbiti v glavo da bom to počela pa si recite da bi se rada vzdržala prigrizkov med obrokov. Hvala. Trenutno bi rada vašo pomoč ne pa vaše pametovanje.
Prosim ne bit jezni name ker vem da sem tole napisala precej nesramno ampak samo hočem da me resno vzamete.

0
0

hej tudi meni se je dogajalo isto zato sem če je bila nujna potreba po prigrizkih sem si pripravila sadje

0
0

Okej; vem, da tega ne želiš ampak, NE DELATI TEGA! To je lahko ZELO nevarno. Če želiš shušati, raje spusti tisti čips vmes ali bonbone.

0
0

jaz sem napisala da z enim tednom stradanja ne boš shujšala več kot 3,4 kg in da boš vse dobila nzaj. TO JE RES anoreksična dekleta stradajo mnogo dlje kot 1 teden pa še to strdadanje ni stradanje popolnoma brez hrane. Vem točno vem kaj hočeš, ker sem jaz želela enako ampak si naivna in neumna, če verjameš, da bo delovalo. Odpri kakšno knjigo pobrskaj malo po internetu, preberi kakšen članek, izobrazi se! Si trmasta prav. Ni treba, da mi verjameš izkusi to na svoji koži, ampak zapomni si, sa HOČEM SAMO DOBRO ZATE!!

0
0

A misliš, da so odvisniki od drog ali kajenja en dal sklenili zdaj bom pa odvisen od drog? Ne, začeli so tako, bom samo malo, saj bom nehal itd. Tale tvoj primer me precej spominja na to. Glej, v to zapadeš in ne moreš nehat, dokler ne bo prepozno. Pa tudi, če boš izgubila kak kilogram, ga boš z obrestmi dobila nazaj. Poleg tega postaneš slabokrvna, ves čas ti je slabo, se ti vrti, si težko zbrana… Verjemi, bolje je imeti kak kilogram več in si zdrava, kot pa, da imaš kakega manj in zaradi tega polno težav. Če hočeš shujšati, telovadi in se zdravo prehranjuj!!!

0
0

Glej, prov nč ne pametujemo, poskušamo ti pomagat. STRADANJE JE NEVARNO IN TE VČASIH LAHKO NAREDI ŠE BOLJ DEBELEGA. Če boš jedla zdravo in telovadila boš že bolj shujšala, ja mogoče pojej malo manj na dan in manj beljakovin ampak RES NE STRADAT KER TO JE RES NEVARNO LAHKO UMREŠ!!!!!!Vem da praviš da boš potem nehala ampak to je tko kot droga in ne boš mogla nehat. Prosim te, poslušaj nas, stradaje je zelo nevarno. Kar pogooglaj kaj se ti lahko zgodi.

0
0

Hej. Jaz tudi želim shujšati čeprav to res ni zdravo če se narobe lotiš. Jaz recimo sem začela pred 2 dnevoma pa sem lažja za 1 kg. Vem da tega ne bi smela početi nobena od naju ampak ti bom vseeno svetovala.
1. veliko moraš piti(1 kozarec vode na vsako uro)
2. Redno telovadi(jaz vsak dan pretečem vsaj 7 km)
3. Jej( jaz pojem 2 obroka na dan ampak če bo to 1 tedenska dieta jej normalno, ker se ti lahko že v enem dnevu zeloooo skrči trebuh in boš vsak dan pojedla manj) ampak to še vedno ne pomeni da si za malico vezami čips ali bombone
4. NE stradaj ampak raje normalno jej in se gibajo več časa. Je bolje ker drugače se bodo kilogrami vrnili.
5. Hrane pa se vsaj jaz vzdržimo tako( razen seveda če je že čas da nekaj pojem) da spijem malo vode, če pa mi pade sladkor si vzamem jabolko ali kakšno drugo sadje.
6. Privošči si tudi kaj sladkega(recimo sladoled 1 krat na teden ti že ne bo škodil).

Tudi jaz bi ti odsvetovala dieto ampak si prosila za pomoč. Res se pa bolj strinjam z ostalimi, da tvoj način hujšanja lahko pri tebi povzroči trajne posledice in mislim da sploh ne bi smela hujšati ali biti na dojeti, kaj šele stradati. Upam, da sem ti pomagala.
Lp

0
0

Lej ne stradat to ti bo samo poslabsalo stanje ve hoces bit malo bolj suha samo spusti kaj kalorij pa poglej za kaksno dieto.Js mam tud eno prjatljco ka hoce nrdit isto ku ti pa smi ji odsvetovala.PUNCE IN FANTJE NE DELAT TEGA.

0
0

Sorry ampak jaz sem nekdo je tudi moje ime hkrati sem 328 in jaz sem nekdo FEJAŠ

0
0

FEJKAŠ

0
0

Če si ne moreš vbiti v glavo da stradanje NI zdravo potem ti lahko pomaga samo bog. Ali kakšen specialist. Nehaj biti tako trmasta in stroga do sebe in se sprijazni da boš za boljše rezultate mogla telovadit in normalno jesti.

Prikazujem 10 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*