5
0

Prosim da mi odgovorite, če ste army ali kpop fan. Potrebujem vašo pomoč. Stara sem 14 let in začela sem poslušat kpop. To je bilo pred nekaj tedni, ko sem vas vprašala o tem kaj je kpop. Kar vas je pozitivno odgovorilo in zato sem šla pogledat. Najprej sem začela gledat music videje od BTS potem pa sem še malo raziskala. Želela sem vedet njihova imena, zato sem šla gledat try not to laught videje. Prisežem, da sem si želela vedet samo to komu je kako ime. Uštela sem se. Zdaj razumem kako zasvojljuv je kpop. Ko enkrat začneš gledat funny moments si pogubljen. Zdaj pa poleg imen vem tudi milijon inside jokes. Tisto z jiminovimi jami pa hoseokove kače, v in tisti vesolci. Prosim povejte mi kako naj se rešim tega?
Tako težko mi je, ko ne morem poslušat njihove glasbe.
Za vse v resničnem svetu vidim povezavo z kpopom. Primer: doma pijem čaj in se spomnim na Vja na ellen
https://goo.gl/images/RwCqWY
Ko si zobe umivam pomislim na jungkooka
https://goo.gl/images/EhjLnX
Prosim povejte kako naj to premagam.
Potem pa še en problem… Kako naj živim, ko vem, da živijo na drugem koncu sveta in me sploh ne poznajo?
Zakaj nimajo v evropi nobenih koncertov?
Kako naj prenašam haterje?
Mojim staršem ni ok da poslušam kpop ker mislijo, da je severna/južna koreja isto.
Prosim pomagajte.

0
0

Meni je kpop pri srcu še posebej bts.mojih starsov pri tem nič ne moti. Imam tudi posterje od njih in si preko spletnih trgovin kupujem različne stvari od njih. Všeč pa mi je da imam sestrično ki je isto nora na kpop,blackpink in bts.zelo si želim da pridejo v Slovenijo ali kakšno drugo bljizno državo .upam da ste armyiji♥️

0
0

STAN STRAY KIDS!

0
0

dieheart fan nam se vsem to dogaja

0
0

Stan Loona, ne bo vam žal 😉

0
0

Meni je tudi vsec bts in jih hocem spoznati meni je res zal da jih ne moram srecati a ko gledam videje o kpop mi je bolje in si predstavljam da so v sloveniji jaz bi jih tudi rada videla v zivo in vem kako ti je ker imava iste obcutke

0
0

Ne boš obžalovala super je biti kpop fen čeprav je 0% od 100% da jih bomo spoznali

0
0

STAN (G)I-DLE PA ITZY u wont regret it ok bye

0
0

Zgodilo tudi meni! ne skrbi use bo uredu

0
0

K-pop je kot droga. Ne moraš se je rešiti. Oprosti… Pri meni je bilo isto. Bili smo z šolo na busu, ker smo šli do neklih jam v sloveniji in mi je in sošolec pokazu en MV od BTS-a. Men se zdi da je bil ‘N.O.’ MV. Bili so mi zelo energetični (energetic, nevem kako bi to prevedla) in tut takrat sem mela zlo rada tak uporniški stil tko da mi je bila thema MV-ja dobra. Takrat mi je bil najboljši Yoongi z njegovim repom pol me je pa bias wreckal TaeTae, ki je btw še vedno moj bias 😛 Yoongi je pa moj Bias wrecker… BTS je moj ultimate bias group in tudi vedno bo. Nekaj mesecev sem se upiral,da bi se v druge skupine stenala, ker sem se bala da bom padla še v večjo luknjo iz katere se ne moram pobrat…… Ampak k-pop me je premagal. Po BTS-u sem začela stenat še EXO, BigBang in 2NE1. (Kera škoda, da jih je YG disbendal 🙁 ) Zdaj pa, da ne bo to preveč dolgo (kot pa, da že tko al tko ni lol :/) bom napisala samo še katere rada poslušam/ sem fenica: -BTS -Got7 -EXO -NCT (cel NCT, NCT DREAM, NCT U, NCT 127) -BlackPink -BIGBANG -MyTeen -A.C.E -RedVelvet -iKON -Twice -Stray Kids -Pentagon -BlockB -MONSTA X -Wanna One -4MINUTE -Astro -In še zadnje DAY6 Za nekatere je to velik za nekatere pa mal :/ Men je blo kr težko se naučit vsa imena memberjov od skupin, ki sem jih naštela. Zato, da sem si vsa imena zapomnila sem rabila približno 5-7 mesecov

0
0

Hvala warrior, ja me je že kar malo zaskrbelo, če sem iskrena.

0
0

Olaaa!

Nevem kaj bi bilo tukaj kaj slabega???
Malo že kumplicirate s to zasvojenostjo… To ni zasvojenost ok (da te mal pomirim). Najstnica si in to je tipično obnašanje najstnikov… Tole bo trajal kšn mesec; dva pol pa boš našla nekaj drugega (govorim iz izkušenj).
Nevem zakaj bi bila to droga? …Nemorte kr neki rečt… (ne kregam se) samo… neštekam vs..Jst msem obsedena z Ellen showom na popu in brez elen res nevem kako bi preživela (ona je full kul). K govorite take stvari ( z zasvojenostjo pa to) se lahko ustraši= OMG kaj če sm res zasvojena… OMGGG nehat mormmm! NEEE VSE JE OK S TABO SAMO NAJSTNICA SI!
(in ja ne kregam se XD 🙂 )

Warrior
-Be kind-

0
0

Hvala vsem, ki ste komentirali. Ja imam težave s tem da se malo preveč zadržujem med videi ampak se mi zdi, da je za enkrat še v redu. Glede te stvari, ki ji pravite zasvojenost pa ne vem. Vsete niti ne vem zakaj sem to napisala mogoče ker me malo skrbi, mogoče ker sem preprosto želela vedet, če se drugim armys dogaja enako. Mislim kpop je nekaj najboljšega kar je našlo mesto v mojem življenju in ja mogoče sem malo pretiravala, nisem mislila, da boste tako reagirali. Mislim saj ne gledam toliko videov. Kje ste prišli do te ideje? Preprosto rada poslušam njihovo glasbo med tem, ko počnem normalne stvari kot je učenje, branje,…
Armys lepo da me razumete. Vsaj vi lahko razumete te kpop feels, ki dejansko povzročajo tisto čemur rečemo ‘kpop ruined my life’.

0
0

Jaz se tudi še kar strinjam z Vikky. Če ne moreš nehati delati nečesa je to zasvojenost, pa rečite kaj hočete. Sploh stvari na telefonu so nevarne, ker hitro postaneš odvisen. To se je zgodilo mojemu bratu (sicer z igrico, ampak to ni bistvo). Super, če nekaj obožuješ, ampak pretiravanje je slabo. Zakaj ne bi raje počeli kaj koristnejšega? Poleg tega mislim, da je Bts Army mislila resno, ko je rekla, da želi pomoč. Tu je nasvet za njo: omeji svoj čas na telefonu (npr. s programom, ki ti zaklene telefon po preteku časa) in ga vsaki dan zmanjšuj. Ko boš nekaj dni lahko bila brez težav brez videov, spet začni, ampak v mejah normale. To, da se ves čas spominjaš na svoje idole pa ni nič hudega. Samo prosim, ne dlaj neumnosti!

0
0

Art3mis ti tudi znaš hangul, lepo. Jaz sem se ravno naučila. Haha players gonna hate? Kakšna napaka. Zdaj si pa pilbtsarmy moto spremenila.

0
0

Ah saj mi armys se imamo čisto fino. Kaj vse jemljete tako dobesedno? Tudi to z uničenim življnjem je bolj ali manj šala. Armys ful sem ponosna na vas, da ste, kar ste in podpirate kpop.
헤테릇 고가 헽 프라예릇 고가 하테.
Luv you all armys. Upam, da se bomo še kje lahko pogovorile, o biasih pa o inside jokes… Saj veste…
방탄 소넨단! 아미!

  • Art3mis
    Haha zmotila sem se… 프라예릇 고가 프랴 Well hangul in english… Ni točno samo predvidevam, da boste armys znali prebrat.
0
0

Dajmo stopit na zavoro. Nihče nikomur ne uničuje življenja tu. Vsak ima svoje mnenje in tako je prav.

0
0

Art3miss povezave mi ne delajo

0
0

Vikky te so zate in za tvojo sorto…
What do you think? https://pin.it/iumxctsoyp3pbi
What do you think? https://pin.it/qhee7ko52pdcdv
Haters gonna hate players gonna play.

  • Art3mis
    Saj so samo meme za haterje. Well I don’t care about your opinion KPOP fan je že vse povedala. Se popolnoma strinjam z njo.
  • Art3mis
    Pa Art3mis je ne Art3miss
0
0

Vikky prav imaš. Kpop sicer ni droga, ker droga je snov pridobljena iz živali ali pa iz rastline, ki povzroča zadovoljstvo, halucinacije itd. Kpop ne naredi tega. Je pa zelo zasvojljiv. Sicer nas ne moreš razumet, če nisi ena izmed nas. Kaj pa je na kpopu tako dobrega? VSE!
1. Music videi so super
2. Pevci/raperji so zelo lepi.
3. Njihovi glasovi
4. Najboljši raperji na svetu
5. Super se razumeno med sabo (v večini primerov)
6. Najboljše osebnosti.
7. Povezava med fani in kpop idoli je tako močna, da so nam kot družina
8. Do uspeha so prišli po težki poti (najprej so morali trenirat tudi več let in med tem jih agencije dobesedno nadtorujejo tako, da jim dovolijo le določeno količino hrane, spanja veliko imajo treningov, malo denarja… To so prestali le najboljši, zato si zaslužijo, da jih spoštujemo).
Veliko imajo resničnostnih šovov v katerih se fanom osebno predstavljajo tudi v live je super, saj gor objavljajo v živo prenose, ki so po navadi zelo zabavni in smešni.
.
.
.
To da smo kot eni hipnotizirani zombiji te moram pa razočarat, ker se mi zdi da smo armys in na splošno kpop fani eni izmed najbolj živahnih ljudi na svetu. To da ti ni pomoči, ko zabredeš v kpop je le le ena izmed inside jokes (notranjih šal) ki jih imamo fani. Jimin/jimout npr. Haha tisto z depresijo je bila tudi le šala. Je pa res, da je težko živet brez kpopa ko enkrat veš kako dober je.
In če misliš, da nas boš takole potolkla se močno motiš. Army bomo ostali pri svojih stališčih in kot že veš, da praktično ignoriramo haterje.

You can hurt army but you can’t hurt bts. You can hutr bts but you can’t hurt army.
Itak da se strinjamo s tabo, kpop je pač zdrava ‘droga’ ki ni droga, ampak v naša življenja prinaša veliko ljubezni, sreče in občutka skupnosti (army exol vip…)

0
0

Jaz vas ne razumem več.
Kar nekaj vas je rekli nekak v smislu kot “Sprijazni se, da je tvoje življenje uničeno”.
WTF
Sem jaz edina, ki je dejansko opazila, da je ta kpop kot droga!?
Zato, ker:
Ko neko drogo vzameš prvih nekaj krat, se ti zdi v redu (tako kot, ko 1. poslušaš kpop). Nato več ne moreš brez drog, ker se začneš počutiti slabo, postaneš živčen… Isto kot se zdaj dogaja s nekaterimi pri kpopu.
In vi še vedno poslušate to!
Nekateri greste poslušat to čeprav veste kaj se bo zgodilo.
Mi naredite uslugo in mi poveste kaj vam je sploh tako všeč na kpopu (jaz zaradi vaših komentarjev tega sploh nimam namena gledat)?
Kaj je sploh tako dobrega na teh posnetkih?!
Aja in ko sem brala vaše komentarje ste nekateri dobesedno zveneli (vem da vas nisem mogla zares slišati) kot neki hipnotizirani zombiji, kot so včasih v kakšnih risankah. Npr. skoraj vsi ste rekli, da ji ni več pomoči.
To je samo moje mnenje, s katerim vem, da se vi ne boste strinjali, ker ste v tej obsedenosti (beri: zasvojenosti) s kpopom.
In še ena stvar.
Če ni rešitve, tudi težave ni. Torej nehajte govoriti, da ji ni pomoči, da se obsedenost neha.
Pa še eno vprašanje.
Nekje med odgovori sem zasledila, da lahko oboževalci kpopa zapadete v depresijo, če ne poslušate kpopa ali nekaj v tem smislu.
Zakaj točno bi sploh padlk v depresijo?
Ne razumem, razen, če imam prav in je kpop res nekaj podobnega drogi!
Ali se mi samo zdi, ali je res tako?
Se še kdo strinja, ali sem edina, ki je to opazila?

P. S.
Da ne bo zamer.
To je (kot sem že povedala) samo moje mnenje in ne rabite se strinjati z njim (ker vem, da se ne boste).

Prikazujem 1 - 20 od 29 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*