0
0

Zaljubljena sem v nekega fanta.Nisem cisto prepricana ce je on vame.Kako bi lahko to izvedela ce je tudi on vame?Hvala za odgovor.

0
0

Poskusi mu na mizo med odmorom dati pisemce z vprasanjem-je super nacin-vem ker sem ga preiskusila.
Veliko srece Nina:).
Rada pomagam

0
0

1. To moraš izpeljati s prijateljico. Naj ona gre do njega in ga začne spraševat in mu govorit lepe stvari i tebi. Pazi nja ne bo preveč direktna. Vpraša ga naj po kakem tednu takih pogovorov. Tudi ti moraš biti zraven a ko ga bo vprašala se raje umakni.
2. Izmisli si fanta. Veliko govori o njem in se delaj da si u pune zaljubljena. Po 2h-3h dnevih boš videla če je postal ljubosumen.

p.s. Upam da sem ti pomagala AMPAK PAZI, SAJ STA OBE “MISIJI” ZELO TVEGANI

0
0

Hej sem imel podoben problem, no sam da sem jaz fant. No jaz sem to opravu digitalno. Naredil sem si *fake profil na druzbenem omrezju ki ga je uporabljala. Bil sem prijazen do nje in kmalu sva postala prijatelja ceprav ni vedela kdo v resnici sem. Vprasal sem v koga je zaljubljena in po nekaj poskusih mi je povedala v koga je. Poskusi se ti(**)

  • Revija PIL
    Hejla! Ti si pa zvit kot lisica. Naj samo pripomnimo, da če neka metoda deluje, ni vedno OK. Če oseba zve, kako grdo si jo prinesel okoli, bo zelo jezna nate. Tega pa nočemo tvegati z nikomer, še najmanj pa s tistimi, ki jih imamo radi. Bolje je igrati pošteno igro.
Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*