0
0

Star sem 16 let in rabim pomoc. Hodil sem z punco iz iste sole in to kar 6 mesecev. Ceprav ji nisem bil vsec cisto iz zacetka se je to razvilo v nekaj bolj intimnega. Veckrat sva se poljubila in bilo je res nekaj posebnega, ampak cez cas je ona rekla da to ne gre nikamor saj naj nebi bila pripravlena na resno zvezo. Vem da sem ji pomenil veliko ampak zdaj je tega konec ze 3 mesece, jaz pa tega ze nisem prebolel. Zanima me ce naj ji to povem ali naj jo pustim pri miro da nebi unicil prijateljstva?

0
0

Hej 16 letna katastrofa!

Če sta ti in tvoja bivša skregana ji napiši da bi se rad pobotal z njo. Če pa sta prijatelja pa ji povej kar čutiš, da jo pogrešaš, in še vedno nekaj čutiš do nje je pa tudi odvisno kakšnen karakter ima in kako bi na to odreagirala.
Upam da sem pomagala.

Lp. Alice

0
0

Pac nisva se skregala ampak rekla je da najo bo oba se bolj prizadelo ce bo to slo naprej v isto smer, pac nisva nila skupaj ampak sva ,mutila”. Drugace je zo odprt clovek ampak se se vseeno bojim njene reakcije

0
0

Glede na to da sta mutla bi se mogu zavedat da to ni neki resnega in niso umesana prava custva. In ce so bla tuki samo enostranska custva in ce bi se kr naprej mutla bi vama res lahko skodlo oz. Vajinemu odnosu kr bi nakoncu nekdo biu prizadet.

0
0

Pac blo je vec, tut custveno ker mi je to tut povedala ampak rekla je da tudi ona ni pripravljena na kaj vec in pac jaz jo imam pa se vedno rad…

  • Tash
    • Tash
    • 10 mesecev nazaj
    Torej ce ni pripravljena na recimo zvezo in da ti je to povedala po tem je prav da spostujes njeno mnenje ker bi blo brezveze da zarad tvojih custev nekdo tak receno trpi.
0
0

Ja enostranska ljubezen je Zelooooo boleča. Ampak bolje da jo pustiš pri miru. Namreč ne bi bilo dobro da bi ti lagala, sploh če bi se v kaj razvila. Mislim če tak gledamo, si seveda ne želiš da bi se z njo poročil ona pa bi privoli samo zato ker te nove prizadez(vem Mal konkreten primer). Predlagam da ji stojiš ob strani kot prijatelj in to res dober prijatelj. Poskusi si najti drugo punco. Ne sparaj prostora za njo ker je pač brezveze(na žalost)
Če si bo premislila se pač odloči kakor te bo volja
1.Če boš takrat imel punco, predlagam da ostaneš s svojo punco, saj je možnost da bi izgubil
obe
2.ce pa boš single mislim da ni razloga zakaj ne bi bil nazaj skupaj z njo

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*