Odgovorjeno
0
0

To si preberte da boste lazi razumel!!!!
Pred približno 5 tedni sem se z mojo simpatijo predsej oddaljila. s tem sem se sprijaznila ampak zadnji teden razmisljam samo se o njem in se smejem, jokam in nevem kako naj ga prebolim.Zdaj mi je vsec nekdo drug in nevem ali mi je res vsec ali sem si to le vbila v glavo da bi ga lazje prebolela. Prosim pomagajte!!!!!!!!!!!!

S tema fantoma treniram odbojko in danes smo imeli tekmo.Enega bom poimenovala 1 unga o kerem sma pa govorila u prejsnjem besedilu pa 2 .Oba sta mi bila še všeč (več kot prjatla) zdaj mi je le še 1 .In ko smo igrali je 1 dal točko in ja sem mu dala petko pa rekla:Tko sedela.Pol sm se obrnila in vidla 2 k me je tko gledu kt da bi mi hotu reč :Aha tko pol,midva res nimava več šans!In zdej nevem kaj naj nrdim!!!!!!!!Pol sm js dala blok prot najbolsi igralki v drugi ekipi.Vsi so mi rekl BRAVO tut una prot keri sm dala točko mi je pršla čestitat.Ta čs pa me je 2 tko gledu kr vs čs in pomoje mi je se on hotu čestitat.Zdej pa uprasanja.A sta mogoče oba vame??A naj sm rajs z 1 al 2??V kerga sm js (to je čudn sam res nevem)??KAJ NAJ NRDIM????A naj se z 2 pogovorim??Loh bi kerga vprasala ce bi bla skp alpa ce je vame sam sm punca in bi pomoje blo čudn.Kaj pa naj rečm če bom vprašala????FUL HVALA VSEM K BOSTE ODGOVORIL KR MI BOSTE ZLO POMAGAL!!!!!!!!!!!!

Najboljši odgovor
0
0

V bistvu je vse odvisno od tebe. meni se je 2 morda malce zamiril v besedilu, ker zveni zelo ljubosumno a nobenega od njiju ne poznam osebno.
Pomisli, kako bi bilo, da bi hodila z enim, potem pa si zamisli še z drugim. če se ne moreš odločiti počakaj, da eden od njiju naredi prvi korak. Z 2 pa se raje še pogovori in ga vprašaj, zakaj tako srepi vate ves čas.

Upam, da sem ti pomagala

0
0

Nični čudnega če si punca in ga vprašaš če je vate. Nismo v 19. Stoletju ? drugače pa glej po čustvih če misliš da bo zaščitniški preveč, ga vprašaj ‘Če bi ti Mel punco in bi jo drugi gledal bi jo zaščitil Al bi jih samo ignoriral ker si prepričan da te mA tista punca res rada?’ Skratka, začni prijateljski pogovor. Če te bo čudno pogledal pa pač ni vreden tvoje pozornosti ker hoče očitno izpadit kul Al karkol. Sem ti pomagala?

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*