0
0

Živijo. Men je fuullll všeč ena punca ko je isti razred k js. Velikokrat se pogovarjama v šoli in po SMS- ko se pogovarjama ji postane ful nerodno, je rdeča v obraz in se smeji. No zanima me kako ji naj to povem, sporočim. Prosim da mi poveeste čim več načinov. Tnx

0
0

Očitno si ji všeč, zato ji samo povej V Živo in bo še bolj vesela če ji ti poveš prvi kot pa da ona prva

0
0

Počakaj da bo konec karantene in ji takrat povej. Ne rabiš ji direkt. Kot sem rekla,nekako namigni potem pa če vidiš da je razumela, je Tut ona vate (ker podzavestno skos razmišlja o teb in desifrira vse kar ji kadarkoli rečeš.amoak sam če je res vate)

Če ne bo stekala, kaj ni namiguješ lahko se kdaj poskusiš, če ne pa poišči drugo punco. Našel jo boš le vprašanje časa je. Ne obupaj ker iz svojih izkušenj vem, da se je treba Mal potrudit.

P. S. Če si kej pišeta po sporočilih ji lahko Tut tko poveš če nočs preveč zamudit. Ampak tvoja izbira.

0
0

jjjjjjjaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh…..v tvoojem pismu sem dojela da je tud ona en pikč zatreskana vate…..ko bi le lahko z mano tko…..ja no pogumno ji rec ko bosta na samen, da ti je všeč in da si v njo…pa bošpole vidu a si se zmotu al si prou naredu…..lp

0
0

ja. kar pogumno!!! mislim, da so neki znaki.

0
0

Lol oprosti imaš prav nism za pisanje besedil- 🙂

0
0

555 hvala hočem ji sporočiti da sem vanjo ne da je rdeča. Drugace všeč mi je že zdaj bo kmalu pol leta. Lp

0
0

Najprej ji namiguj, potem pa oceni na kakšen način ji boš povedal. Ti jo najbolj poznaš. Če je rdeča, verjetno ampak nism zihr si ji Tut ti všeč. Tut js sm taka k sm zaljubljena ampak njo pa ti najbolj poznaš. Sicer ne povej prehitro, ampak ne odlašaj predolgo da ne postaneš nezanimiv. Zapomni si, da simpatije trajajo okoli 4 mesece, če je dlje, pomeni da si zaljubljen.

0
0

Meni fantje kar direktno povejo ker mi postane nerodno in rdeča sem.Fantje mi to kar direktno povejo mena pa prov malo briga.Težko razberem a ji hočeš sporočit da je rdeča al da si vanjo.

Prikazujem 8 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*