0
0

Torej: verjetno vsi doživljamo uspešno in neuspešno ljubezen… No, moj problem je eden od tisočih enakih: “Všeč mi je, kaj naj naredim?” “Rada bi ga povabila ven, kako?” in tako naprej. Ja, moja vprašanja bodo verjetno enaka, kaj sem že izvedela iz prejšnjih ‘primerov’, ampak dokler ne napišem še sama, ne bom prepričana. V glavnem. Kakor ste lahko že sklepali mi je všeč fant. Spoznala sva se na nekem krožku. Že takrat mi je bil všeč in jaz sem bila všeč njemu. Hvalila sva en drugega. Potem, pa se je nehal pogovarjati z mano. Predvidevam, da zato, ker nisem dajala dovolj ‘znakov’, da mi je všeč. Sicer me je sošolka tolažila, da ko me pogleda (fant) vidi, da sem mu še vedno všeč. Ampak jaz vem, da ga nisem več zanimala. Na krožku se niti pogovarjal ni z mano, kljub temu, da sem se jaz hotela pogovarjati z njim. Vem, ni mu zameriti, ima vsak svoje prijatelje in ‘neprijatelje’. Rada pa bi, da bi bila prijatelja. Mislim, res je prijazen in lušten (simpatičen). Če po pravici povem, mi je še vedno všeč. Ampak se že celo karanteno nisva nič videla, za kar predvidevam, da ga ne moti. Kako bi lahko postala prijatelja? Če mu ni do prijateljstva z mano, ga ne bom silila. Ampak, poskusiti nigreh, zato bi prosila za kakšen nasvet, če ga kje srečam, kaj naj mu rečem.
Upam, da dobim kakšen odgovor. 🙂

Aja, pa še to: Imam samo snapchat starši mi ne dovolijo drugega. Vsak dan pogledam, če se je fant slučajno vpisal nanj, vendar ga nikoli ne najdem. Z njim nimam nobenega kontakta.

0
0

Kok si pa stara?

0
0

Stara sem 12, kmalu bom 13.

0
0

Vem, da sem zelo mlada za neko resno ljubezen. V osnovnošolsko ljubezen sicer ne verjamem-ne verjamem, da si osnovni lahko tako zaljubljen v človeka, da bi se z njim poročil. Ne zdi se mi pa narobe imeti simpatije.

0
0

Hey, Žuželkica!
Jaz imam nekako iste/podobne ‘probleme’. Mislim, da je najbolje da najprej malo pocakas. Vem, da je tezko, ampak ne se obremenjevat pa ‘sekirat’ za brezveze. A ti je on v faco/obraz reku, da mu nisi vec usec? Ne, ni! (vsaj tako si napisala). Mogoce bi mu (ko bo konec karantene) pokazati, da ti je mar za njega in, da ga imas se vedno rada. Vrjetno tudi on misli nate ves! Le, da se mogoce ne upa izrazit, ker ga je zeloo sram, pa tudi ce ti tega nikoli ni povedal. Verjemi vase, ker ti bo uspelo! Zdej, pa ko je se karantena (skoraj je ni vec), pa reci nekomu, ki mu zaupas, naj mu prova pisat na kaksnem drugem druzabnem omrezju. Lahko, pa skupaj piseta z enim telefonom. Naprimer od prijateljice, ce ga ima dodanega. Tudi ce pa ga nima, zberita pogum in ga dodajte. Ce te on ne doda, se ne pomeni, da mu nisi vsec. Kot sem prej rekla, fantje globoko v sebi skrivajo en taksen kancek sramu. Po izkusnjah semizdi, da so se bolj sramezljivi kot punce. Glej, upam da sem kaj pomagala. Ce karkoli rabis lahko spodaj napises.
Lp, ~somebody~

0
0

OK, res hvala za odgovor. Bom upoštevala. 😉 Zanima me pa samo to:
Že malo preden se je začela širiti novica o koronavirusu se ni pogovarjal z mano in včasih me je ful gledal, zdaj (prej) me pa niti ošinil ni. Samo enkrat se mi je prijazno nasmehnil in pomahal. Upam da tudi to šteje.

0
0

Vprašaj!!

0
0

Kar sem že zgoraj navedla, a tudi tisto šteje?

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*