Odgovorjeno
2
0

Hej!
upam, da mi boste pomagali, ker nujno rabim pomoč!
zaljubljena sem v sošolca s katerim se ves čas zafrkavava, teživa ipd. ko sem to povedala njegovemu najboljšemu prijatelju ga je šel vprašati ali je vame in rekel mu je da NI! mislim pa, da to ni res saj me ves čas med poukom gleda ter se mi smehlja. vsi najini sošolci mislijo, da je vame! kaj pa vi mislite?!? mi lahko prosim pomagaste!
HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S.: V 6.b razredu ima prijatelja s katerim med odmorom igra nogomet, ko se odmor konča se primeta okrog vratu in gresta v šolo, ko pa gre mimo mene me porini ali pa samo narahlo vdari(za hec) so to kakšni znaki?

P.P.S.: Aja pa nad nogometom je navdušen, dobesedno živi za nogomet. mislite, da bi se morala zato zanimati za nogomet?!?!

Prosim pomagajte!!!

Najboljši odgovor
0
0

Če te gleda med poukom to pomeni, da je definitivno vate. Ko so fantje zaljubljeni vedno to hočejo prikriti in se obnašajo samo kot prijatelji. Niso zaprti vase, ker bi ga pogruntal. Če ima on rad nogomet pomeni, da bi se ga naučila in ko bi skupaj igrala nogomet bi bolj vedela ali je vate (odvisno kako se obnaša)
UPAM DA SEM POMAGALA!!

Odličen odgovor
0
0

To pomeni da je veliko možnosti da je vate. Posvetuj se s tvojo bff.

0
0

Ni nujno da je vate veliko fantov gleda punce saj lahko razmisljajo o kaksni naredi seznam stvari ki so ti na njem vsec in si postavi kriterij npr. 0-5 ni vame, 5-10 mogoce je vame,10-15 itak da je vame kar ljubezensko pismo mu bom napisala.

0
0

res hvala za pomoč! upoštevala bom vaše nasvete:)

0
0

Hej!
Spet imam problem, ki se navezuje na tega sošolca. Bi mi lahko pomagali? Prosimmm
Torej:
Nekje pri koncu šole mi je ena moja sošolka povedala da ji je ta fant lep,ampak da ni v njega. Ko sem ji rekla: “Saj niti ni lep ampak full fajn!” Je rekla: “Ja sej. Fajn je ampak nisem v njega!” Jaz pa mislim da je v njega zaljubljena. Na vibru imamo group in si pisemo vsi. Povedala sta da gresta istocasno na morje. Skoraj vsak dan si pišeta in mene me to moti…mislim da sem ljubosumna

0
0

Ali je pri sošolki in tem fantu obojestranska ljubezen? Prosimm pomagajte! Kako naj ga (nazaj) osvojim?

0
0

Vidva sta si bila na zacetku zelo blizu, pa se iz tega ni zgodilo nic. Zato dvomim, da bo kaj drugace pri sošolki in temu fantu. Vseeno pa se ona zanima zanj in se mu poskuša približati, zato bi bilo dobro, da ugotoviš pri cem si. Lahko povabiš skupino prijateljev na bazen (tudi njega), potem pa ga mimogrede vprašaš, kako mu gre s tisto punco (kakor, da bi mislila da hodita). Najbrž boš iz njegovega odgovora videla ali se še zanima zate. Upam da sem pomagala.

0
0

Če se ti med poukom smehlja in te lepo gleda je velika verjetnost, da je vate. Če si ljubusumna, da si toliko pišeta pa ustvari grup na vibru brez nje. Mogoče bo pomagalo in si bo več pisal s tabo. Upam, da sem ti pomagala.

Prikazujem 8 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*