0
0

Vem, da se je pravkar končala moja prva knjiga, ampak bom napisala nadaljevanje knjige. Hvala za vsa mnenja in vse, kar boste komentirali.
____________________________________
Videl/a si, kako se mi j življenje obrnilo, ko sem spoznala Nicolasa. Kaj pa misliš, da se je zgodilo potem, na teden turneje? Kaj sem počela? Pa se preseliva na teden šole pred 4 leti, teden, ko se naj bi zgodila turneja.
” Imaš vse pripravljeno,” me je vprašal Niko, dan pred odhodom. Bila sem raztresena. Vedno me je preganjal občutek, da bom kaj pozabila. Čisto vedno. Svoje stvari sem imela spakirane v kar 4 kovčkih. Tako pač potujejo bogati. Čim več krame, čeprav je ne boš potreboval. ”Imam.” Sem odgovorila odločno, kot še nikoli. ”Potem pa je čas, da se odpočijeva. Res ne moraš tako razstresena na pot. Jutri morava biti na čisto drugem koncu države.Moraš biti spočita. Te bom pustil počivati.” Prikimala sem, ter se ulegla na posteljo. Ampak takoj ko je odšel, me je prevzel občutek samote. Brez Nikota sem se počutila tako samo. Kot da je svet izgubil barve. Ampak v sobo je vstopila mama. Veliko bolje sem se razumela z njo in dejansko jo je zanimalo vse, kar se dogaja meni. Oče je še vedno popival in se ni zmenil. Ampak mogoče je bolje, da mi ne govori, kakšno napako delam in kako bo slabo, kar sledi. ”Ksoana! Verjamem da si naudušena ampak piši mi vsak dan. Prav?” Nasmehnila sem se. ”Saj grem šele jutri.” Pogledala je v tla. ”Jutri te ne bom mogla spremiti na letališče. Iz službe so me klicali. Vedi da te imam rada, čeprav me ne bo ob tebi.” Solze so mi stopile v oči. Ne zato, ker bi bila žalostna, ker mama ne bo zmano v zadnjih trenutkih. Videla jo ne bom dva tedna. Ampak to ni bil razlog. Kar je rekla je bilo ganljivo zame. Od vedno sem bila drugačna kot drugi. Sama sem skrbela zame. Vse je spremenil tisti mali koncert.

0
0

nadaljuj

0
0

Že od začetka me moti da preveč poudarjaš da je bogata. Da je hodial v vrtec za bogate pa šolo… Oprosti ampak mislim da kaj takega kot je vrtec za bogate pac ne obstaja… Drugace pa suoer

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice