0
0

Hello!
A si ze delate makeup? Jst si ga ne. In jst mam zlo velik problem. Ko bom velka si bom dala pac vsaj puder gor al pa se to ne. Ampak problem je da sem danes kupla navadno nivea kremo ki je bela jo na obraz dala malo prevec jo razmazala in pol je bla to barva moje koze. BELAAA! tko ko stena?!!
In tud moje obrvi so neopazne ker so bele z cist mal pigmenta moje trepalnice pa niso crne ampak zlate?!! In sploh zame nebi nasla pravegapudra in tko. Mislim sej sem premlada za to ampak vseeno.

0
0

Jaz osebno ti ne priporočam nivee ampak kakšno drugo kremo, npr. Balea z izvlečkom modrih alg in termalne vode. Je v modri škatli, uporabljam pa jo vsak dan. Ali pa kakšno kamilično kremo. Včasih uporabljam kakšno kremo z arganovim ali kakšnim takim oljem. Moja rutina gre nekako takole:Najprej si dvakrat umijem obraz s kakšnim gelom, npr. znamke Garnier, nato uporabim Balea tonik s cinkom in salicino kislino, nato nanesem kremo za akne Balea gel za akne, nato uporabim serum ( trenutno še eksperimentiram, kateri je najboljši), nato uporabim kremo za okrog oči, znamke Cien, ki je v Lidlu, nato uporabim vlažilno kremo, prej omenjeno Balea ali kakšno kamilično, nato nanesem olje za kožo na suhe dele, nato uporabim kremo SPF, to je krema z zaščitnim faktorjem, nato nanesem bazo ali tekočo podlago, nanesem tudi na veke, nato korektor Essence, nato uporabim puder v prahu Essence, na škatlici piše mattifing compact powder, nato je na vrsti bronzer, potem pa rdečilo za lica, zatem senčilo za oči in eyeliner, nato maskara na koncu pa uredim še obrvi, jih pobarvam, počešem ipd. Upam, da sem ti pomagala. Če kaj ne razumeš, me lahko vprašaš.

0
0

Jaz sploh ne uporabljam toliko izdelkov za kožo. Pač samo včasih kaj uporabim, za kakšen nastop, drugače pa se tega izogibam.

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*