0
0

Živjo!

Oprostite, ampak nisem ravno vedela kako poimenovati vprašanje…

Gre se za mojega prijatelja. Njegova mama ga velikokrat pretepa in hoče, da ima odlične ocene. Večkrat sem mu že omenila, da naj greva do socialne delavke ali pa učiteljice, ampak se boji, da bi njegova mama za to izvedela in ga potem še hujše pretepala. Sama pa si ne upam odraslemu povedat, saj se bojim, da se bo razjezil name, ker sem brez njegove vednosti nekomu povedala.

Zahvaljujem se že vnaprej za pomoč.

0
0

Opogumi se in povej eni od učiteljic, ki ti je bolj pri srcu. Ti mu moraš pomagati in samo ti, če nočeš da ga pretepa mama. Seveda pa lahko poveš svojim staršem ali starejši sestri, bratu. Lahko pa tudi zaupata drugemu prijatelju in greste vsi tja in on govori.

0
0

hej mogoce bi bilo dobro da tvoj prijatelj ali pa ti pokliceta tom telefon in vprasata za nasvet. Upam da bo vse v redu in da bo prijatelj resil problem. Ostani zdrava in se lepo imej.

Lp, hiphep

0
0

Povej mu, če ne greta skupi boš šla pa sama, tudi če bo jezen nate, bo spoznal, da si mu hotela samo dobro. Tut js sm mela tako izkušnjo, v šestem razredu. Mojmu sošolcu so višji razredi torbo namakali v wc in ga silili da jim da denar. Pol se je men zaupu in js sm ga prisilila da sva šla povedat učiteljci. Fantje so bli kaznovani, od takrat naprej so ga pustili prmir. Lah tut ko poveta odraslemu pač rečeta da nočeta da njegova mama zve ker bi ga še bolj tepla.
Upam da sem pomagala in reci mu da držim pesti da se vse porihta;)

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*