0
0

Hey vsi!
Stara sem 12 skoraj 13 in menstre se nisem dobla. In mam še eno vprašanje. A je kera ko je že bla u woop-u pol po tem opazla kri na spodnjicah? Morda je bla pr men to prva menstra sam nism prepricana kr je to blo pred tremi mesci. Vm da je mozno da je pol nimaš tk pol leta al pa vc sam useen me mau skrbi glede tega.
Vesela bom vsakega odgovora!

Lp. Someone

0
0

Hejla! Da pri 12 (skoraj 13) še nimaš menstruacije je to popolnoma normalno. Do 16 leta jo boš dobila, če pa ne boš pa priporočam obisk ginekologa. Zato ne skrbi…Kri je morda res razlog zaradi pretrgane deviške kožice. Če še ne veš mentruacija traja od 3 do 5 dni in če si kri opazila le en dan potem to ni bila menstruacija. Imam prijateljico, ki zdaj že ima menstro ampaj se je v vrtcu močno udarila v mednožje in potem je na hlačkah opazila kri. Takrat še ni imela menstre, dobila jo je 5 let kasneje. Skratka ne skrbi. Menstruacija bo že prišla. Lp.

0
0

Kri je bila kot si rekla rdeče-rjava. Zato me je tako zaskrbelo. Hvala za odgovor!

0
0

Men se to sicer ni zgodilo ampak predvidevam da si se nekam udarla in je ta kri zaradi pretrganja deviške kožice (to ni nič groznega in je normalno da malo boli). Kakšne barve pa je bila kri? Pri menstruaciji je rdečerjava (jaz sem menstruacijo dubla pri 12,5 letih).

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice