0
0

Hi, meni je moja prijateljica zaupala, da ko je imela svojo prvo menstruacijo (za to ni povedala niti svoji BFF, ker je njena BFF še zelo ne razvita in nič ne razume v zvezi s tem) jo je dobila ponoči. Rekla je da je imela potem na rjuhi na postelji rdeče rjavo packo. Mene je ful strah, da se bo to zgodilo tudi meni. In pa seveda da mami ne bo doma. Ona sicer živi sama z očijem in je vse skupaj skrivala 2 uri dokler ni prišla njena teta, da je njej povedala. In pa še bi prosila za ideje, kaj naj rečem mami, ko bom dobila menstro ne da bi ji naravnost povedala. Pač razmišljala sem, da ko bi jo dobila bi jo samo poklicala in rekla kaj podobnega kot ‘poglej’ in ji pokazala packo na hlačkah, postelji pač kjer koli bo. Prosim povejte mi še za kakšne ideje.
Ne veste kako vesela bom odgovorov.

0
0

morda ji lahko naravnost poveš ali pa v kopalnici pustiš hlačke tako da jih bo sama opazla…
UPAM DA SEM POMAGALA!

Lp.

P.S.: tudi jaz imam tak strah! ;(

0
0

To ni nič takega! Menstruacija je naravni pojav…ne skrbeti…Lahko ji pustiš spodnje hlačke v kopalnici ali pa ji naravnost poveš. Ko sem jo jaz dobila nisem vedela kaj je to in potem sem jo panična poklicala. Dala mi je vložke in je bilo vse okej!
NE SKRBETI!

0
0

Hej!
Tud mene je to neprestano skrbelo. Menstro sem dobila 2 leti nazaj, v 4.razredu. Bila je tko Bum! Ko sm prisla iz sole sem sla na WC in opazla da je mal rdece ampak se nisem sekirala. Niti pomislila nisem da bi bila lahko to menstruacija. Zvecer pa sem sla ponovno na WC in moje hlacke so bile prepojene s krvjo. Poklicala sem mami kaj je to in mi je vse razlozila. Najboljse je da se delas da nimas pojma kaj je to. No to sem jaz naredila.

0
0

Hey vsem, hvala za pomoč. Sonček problem je, da mi je moja mami že nekaj govorila o menstruaciji tako da ve da vem kaj je to. Povedala mi je že naj ji povem in da to ni nič takega ampak meni je neprijetno že poslušati to od staršev.

0
0

Zkj si povedala ostalim a bisi mogla za sebe zadrzat mojga dogodka

0
0

Moja prijateljica ne uporablja pilove spletne strani

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*