0
0

hello!
imela bi vprašanje. kdaj ste ve dobile menstruacijo? aja tiste k je še niste dobile a noste vložke v šolo pa na treninge za vsak slučaj? pa a ma katera probleme z debelostjo pač če kera ve kako se bi dalo shujšat za nekaj kil. aja stara sm 13. hvala vam res za vso vašo pomoč. l.p.

0
0

Fiitiyjjjrjfjjfjjjjjjmm

Iaia7a7a7777⅞⅝⅘y⅖⅖⁸

0
0

Teleban bombastik
Hrinckakov gombach
Nemaram kode
Šaban.
Kiklosiceva 7

0
0

A si jo ze dobla al kva kurca caras tm?

0
0

Ejteha as jo ze dobla al kaj kurca caras?

0
0

Ejteha a si jo ze dobla al kaj kurac?

0
0

ej te baksuze

0
0

A seje vm cis skeglal

0
0

lej za menstruacijo te ni treba skrbet pa ne se obremenjevat z drugimi ker jo boš dobila ko bo tvoje telo pripravljeno.. skrbet te naj zacne takrat ko bos stara ene 16, 17 al pa 18 pa se ne bos mela menze. js ti isto svetujem da mej vložke zraven pa povej mamci la pa nekomu, da se ji bos lahka zaupala ko jo bos dobila ker se bo tvoje telo kr naenkrat zacelo ful spreminjat… za hujsanje mam pa js isti problem amak lej, zj se se ne obremenjevat, kolkr lahk se gibaj, sportaj, mogoc zacni tect pa ne tok čokolade pojest 😉 resno pa zacni z dietami ko bos enkrat polnoletna, ko se bos do konca razvila in ne se zdj, ce tvoje telo ne dobi potrebnih snovi vsak dan ti lahk tut menstruacija zaostane in bom mogla bit na hormonskih tabletah zarad amenoreje, al pa bos mela polisticne jajcnike oz. ne bos mogla met otrok.
zgleduj se po sebi.

0
0

Js sem jo dobila šele pr 17 letih .Tkoda ni nujno ,da jo boš dobila pr 13

0
0

no jaz sem stara 12 let pa sem jo dobila 17 aprila letos. in ker si toliko stara in jo boš dobila sigurno hitro ti priporočam da zraven nosiš vložke, če te ki preseneti v šoli. Če pa ne boš imela vložkov zraven pa ti naj posodi en vložek kakšna tvoja res dobra prijateljica. Shujšaš pa tako:
– zdravo ješ
– se veliko gibleš
– in še bi lahko naštevala

0
0

Js sm stara 13 let pa dubla sm jo 7 novembra 2017 pa samo več telovadi in boš imela manj kil

Prikazujem 11 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*