0
0

Kako naj mami povem da sem dobila menstruacijo.hvala za odgovore

0
0

Js sm par dni po tem glumila da me zlo trebuh boli da se je lahk mal u glavi prpravila pol sm pa sam en dan zakričala iz wcja “mami, menzo sem dobilaaaaa” in nakoncu je vse izpadl smešn in sploh ne neroden.

0
0

hejla…jaz sem šla na wc in rekla mami če lahko pride malo v kopalnico.in potem sem rekla da mislim da sem dobila menstruacijo in je rekla okej .potem mi je pokazala kako se namesti vložek in vse je blo ok.tak da ti kr povej saj ni nic takega . Seveda te bo strah povedat sj je blo tudi mene.

0
0

Jaz sem samo prišla do mami in ji povedala.To ni nič takega.Slej ko prej jo dobi vsaka punca zato se ti ni treba bati.

ostani zdrava
lp.
🙂

0
0

Jaz sem ji rekla tko: mami sej veš dubla sm to…. A veš to… In pol sm vzela vložke pa jo pokazala pa je vedla. Ampak reees ji ne bi rabla tko povedat ker to ni nc sramotnega. Itak bo ugotovila tko da ji sam reč ker ona ti zna najbols pomagat če te bo kej bolel Oz. Za ščitnike perila/vložke. Dala ti bo Tut par nasvetov. Pa še ponosna bo nate tko da ne zavlačuj.

0
0

lej, to ni nič kej takega tvoja mami bo razumela saj je tudi ona šla skozi menstruacijo, to je čisto normano in naj te ne bo sram.Ko bosta na samem ji le poved da si dobila menstruacijo.Povedati ji moras nujno, saj ti bo kupila tudi vložke

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*