Odgovorjeno
0
0

hy!!
no u glavnem:js mam en problem (ce temu loh tok recemo) no…
1)js sm ressssss ful zaljubljena v enga fanta k pa ma jutr rd
2)tezava je v tem da je on moj sosolec in da skor pr vseh predmetih sediva blizu zarad cesar pa nism skoncentrirana na razlago ucitelce
3)pr slovenscini sediva skupi in js u solo nosm sladkarije in pol se njega uprasam ce bi se on in se bojim da bo slej ko prej pogruntal da sm vanga
4) mam tut njegovo fonsko in si vcasih kej piseva…
5)unmu fantu v katerga sm bla prej se nism povedala da nism vec vanga kr mu tut nism mela cajta povedat in sta frenda in bi si povedala in bi pol o tem govoril usi fantje iz 6. razredov (glede na to da je po parih dneh u soli ze cel razred vedu u koga sm…)
6)tle je pa se zadn problem:kaj ce izve za to ena vazicka (ki hvala bogu ni vec moja sosolka) in bo ljubosumna name kr je blo eno obdobje u katerem sva bli obe vanga sam pol una ni bla vec kr ji je baje reku da je krava.

hvala vam vsem ki mi boste pomagali

Najboljši odgovor
0
0

1) po šoli Al pa nekje k drugih ni zravn (to bo še bolj romantično) mu rec vse najboljše pa mu nekak probi namignit, da ti veliko pomeni(sam če hočeš.)
2)cu mu želiš povedat, ali pa saj namignit, mu posoja stvari, pomagaj…
3. Ne bo pogruntu tko. Ti mu kr dajaj sladkarije, da bo videl, da si prijazna itd.

4)poskusi z globljimi temami, ampak saj veš, tako namiguješ da si vanga.
5)povej vsem, da nisi več vanga. Naj to izve tudi ta, v katerega si. Imaš več sans.
6.briga te. Ne obremenjuj se.

Js ti priporočam, ker sm Tut js zaljubljena, da to čim prej poveš ali pa s prijateljico sestavis načrt. V večini primerov se je dobro izteklo(tudi v mojemmmmm❤️❤️❤️❤️) in vsaj poskusi mu namignit. Verjamem vate! Če pa ne bo vse, kot si želiš pa itak veš da je dosti drugih fantov in da je mogoče v tem primeru bil samo obdobje. Srečno!! Čimprej z besedo na dan!

0
0

a mu noces povedat ali hoces? lahko potem pac se enkrat prineses sladkarije in mu ponudis. lahko mu napises sporocilce v omarico in zraven napises da naj ne pove veliko osebam, ker je to vajina stvar.
za sosolko pa samo to: zakaj se sploh se zanimas za njo? kaj te briga kaj si ona misli, ti imas svoje zivljenje in naredila bos kar bos hotela.
ne sekiraj se, vse bo ok

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*