0
0

Hoj mam občutek da mata mami in ati mojega mlajšega bratca 1000 krat raje kot mene. Ko pridemo v trgovino bratec dobi vse kar si želi jaz pa nič. Vedno sem za vse kar ušpiči kriva jaz. Zanj si vzameta 1000 krat več časa kot zame.Na kratko povedano je njun zlati angelček. Ali ga imata res raje?

0
0

Tudi pri meni se dogaja isto!!! Mijega mlajšega bratca bolj razvajajo in lahko ima tudi slabše ocene kot jaz… Tudi jaz sem VEDNO kregana in kriva za vse… Vedno se izgovori na mene. Mislim, da ga imata res malo raje… Čeprav vedno zatrujeta,da to ni res? Imam prav??

Prosila bi te,če mi pomagaš pri mojem problemu… Njegov naslov je Nujno!!! Najdeš ga pod rubriko Ljubezen. Hvala

0
0

Js mam pa mlajso sestro, pa je drugac vse isto, razen trgovin. Res ti ne morem dat kakega nasveta, ker se sama sebi ne znam pomagat.
A bi lahko odgovorila na Musical.ly pod rubriko cisto posebni problemi. Thx

0
0

Jaz mislim, da se jima zdi, da morata tebe že vzgajati, mlajšega bratca pa lahko še razvajata-saj je tamal. Zdiš se jima bolj samostojna in se potem s teboj ukvarjata le, če se jima zdi, da kaj delaš narobe-česa še ne znaš dovolj dobro. Najbrž takrat tudi ne pomislita, da bi lahko bila za zgled, če bi se ukvarjala s teboj. Potem si pa še mislita,da vse lumparije pobere od tebe, ker je pač tamal in sam pač ne zna špičit lumparij. Vem, da so drugače lahko tamali zelo nadležni in veliko bolj sitni, kot tisti, ki so že v šoli. Jaz mislim, da te imata še vedno rada, samo te je zasenčil mlajši bratec. Na tvojem mestu bi ju večkrat prosila za pomoč in se z njima poskusila večkrat pogovarjati.

0
0

Evo lej js mam tut bratca… Enako je pr men… Sam zdej pomisli… Če se posvečajo tvojmu bratcu maš ti več svobode…men je to kul… No če pa maš raj svoje stare kt js pol si pa mau zapisuj kaj mu kupujejo in kok to stane pa zahtevej da teb dajo neki podobnega. Fora s starši je u tem da jim daš vedet da nisi njihou sužn in d nisi majn vredn.
Lp

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*