0
0

Imam brata, starega 14 let. Problem je, da je pogosto nekoliko žaljiv: ko smo ta vikend gledal odajo delovna akcija se je norčeval iz revnih ljudi, zmerja mene in mlajšo sestro z ‘špehom’ ( pri tem z prstom žokne v podlahtnico ali ramo ali bok), včasih udari mamo ( še posebej ko mu ona pomaga pri učenju)… Pred okoli 4 leti je celo v šoli rekel, da ga starši tepejo (to seveda ni res) in zato je mami imelo par mesecev težave z šolsko svetovalko in sodiščem. Na srečo se je izvedelo, da je brat lagal. Nevem, kaj naj sploh še naredimo. Starši ga ksreči poskušajo vzgojiti in ga tudi kaznujeta( beri: odvzemeta PS4 ali telefon). A kaže, da ne deluje.

0
0

Hoj!

Hmm,tudi jaz imam taksen problem s sestro. Le da je ona starejša.Za taksne otroke je prevzgojni zavod ampak pustimo to. No pogovori se z učiteljico ali pa mu povej kaj te moti. Z leti se bo mogoče spremenil. Ti si starejša zato te ne sme zabavati in te more spoštovati. Ko ti bo rekel kaj žaljivega ga ignoriraj ali pa mu nekaj zabij nazaj. Drugače ti ne znam pomagati.

0
0

Hvala za nasvet, vendar ni tako preprosto. Sicer učiteljici nisem povedala, sm pa bratu že 100x rekla nej neha, pa da nej me uboga ( ko more kej pospravt), pa nej se mal bolj zrelo vede ( ful omenja kakanje in prdenje, govori ‘da rada kakam'( sej me ja kar sram ponovt)))… Pa sploh ne jemlje resno. Ne mene, ne sestre in ne staršev. ‘Zabijanje nazaj’ pa ignorira. Sej poskušam tudi sama ignorirat, a ko mi eno in isto ponovi okoli 10x ni več mogoče.

0
0

Naredi kaj kar bi ga res prizadelo, da bo potem videl kako hudo je(npr. Povej njegovi simpi da je 9n v njo

0
0

Nacho, brat nima simpatije. Gane pa ga nč.

0
0

bo že prerasu

drgač pa če koga udari bi mogu dobit kazen, ki bi mu resnično povedala,
da nekaj ni naredu prav(tako, ki si je ne želi)

0
0

LAHKO GA DATE V ZAVOD TAM SE BO NAUČIL KAKO SE OBNAŠAT DO STARŠEV IN BITI PRIJAZEN IN JIH UPOŠTEVAT IN NE GOVORIT GRDIH STVARI

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*