0
0

Od nekdaj živim v majhni vasi, ki je praktično sredi ničesar. Medvedov sem vajena, čeprav ni prijetno ampak skoraj vsako jutro (zlasti v snegu) se poznajo njihove sledi. Tudi naokoli je beliko jam in skovikanje sov ob večerih je del rutine.
Ampak sedaj je tukaj vse podivjano!!! Lovci se sprehajajo povsod naokoli, tudi njihovi psi, večrat se ptab blizu nas slišijo streli. Danes sem šla iz šole, pa gre proti meni mama merjasec z mladički. Jaz sem bila sama in čisto trda od strahu. Samo obstala sem in sva se gledale. Bile sva si nasproti. Na koncu se je dobro izšlo, ker je mimo ravno šla soseda. Ampak sedaj ko sem izvedela da se po naši vasi klatijo volkovi in da so ga že slikali sem zelo plaha. Ne upam si sama ven pa tudi lovcev se bojim, streljajo namreč zelo blizu nas in to ni nobenemu všeč. No uglavnem jaz sem čist depresivna ne upam si sama ven, strah me je večerov. Mislim da se mi je al pa se mi bo zmešalo!!!

0
0

Torej to tezavo Oz. Strah povej enmu od staršev za tistega ka misleš da bo bl razumel pa mu po ej svojo težavo. Ko greš iz šole Oz. Si na sprehodu ti predlagam da hodiš bl ka je še svetloba če si pa lih ponoc pa mej rajši čelko Al pa ročno svetilko, si bl na glas poj pa mej knšo prjatlco zraven če živi bliz tebe kšna pa res še ne bt upam da sm ti pomagala:)

0
0

Jaz tudi zivim na vasi in nikol v lajfu se nism vidla ne medveda in ne merjasca. Najhujsa zival ki sem jo srecala je bil srnjak. Volk te ne bo napadel ce ne bo hudo lacen. Drugace si pa poglej na net kaj narediti ko srecas volka.

0
0

Jaz ti priporočujem da bi to povedala mami pa bi te peljala z avtom kamorkoli. Če pa grejo starši hitro v službo pa Idi z njimi, ne more bit tak hudo da nebi odpeljala tebe v šolo Al kamorkoli. Za lovce pa lahko tud poveš nekomu ka mu zaupaš pa se pritožte? Mi smo to naredili ker ko sem bila jaz stara 10 sem živela v podobnem okolju kot ti

0
0

kje pa je to? k more bit epsko

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*