0
0

Živjo!
Na začetku tega leta sem spoznala res kul fanta. Res je, da je dve leti starejši od mene, ampak sva se vseeno zelo povezala. Nanj gledam kot na starejšega brata, on pa se do mene obnaša kot do mlajše sestre. Imava tudi veliko skupnega.
Pred kratkim je šel s punco narazen in od takrat imam velikokrat čuden občutek. Dotika se me več kot včasih (objem, me poboža po laseh, poljub na lice… nedolžne stvari pač), velikokrat mi reče, da sem lepa, pametna… Ko se druživa s prijatelji (ki vsi tako ali tako mislijo, da sva par), jih izziva več kot včasih, namesto običajnih vzedovkov, mi reče “draga”, “miška”, “ljubica” itd, itd.
Rada ga imam, zelo, ampak kot prijatelja.
Mislite, da on čuti kaj več, ali da se zafrkava (že od kar se poznava se delava norca iz ideje, da bi bila par)? Ne upam ga vprašati, ker se bojim, da bi uničila najino prijateljstvo. Kot da mi ni dovolj hudo, da ga bom od zdaj bolj malo videla, ker gre že naprej.
Kakšen predlog?

0
0

to da je 2 leti starejši je mega ampak nekateri fantje niso zreli tudi ko končajo 9. razred jaz ti priporočam da nič ne spremeniš saj lahko izpadeš kot trapa ali pa ga zelo prizadaneš(to pomeni da je mislil resno in si mu všeč). kmalu pa boš videla kaj je v resnici čutil saj bo šel na drugo šolo, če se bo tam še s katero tako obnašal kot s tabo ali jo bo imel za punco potem se ti je delal norca če pa boš videla da se trudi ohranjati stike potem si mu res všeč

0
0

jaz bi na tvojem mestu vse pustila nakjučju če bo hotel kaj vec bo ze on vraso oz naredo 1. korak

0
0

Vse kar si naštela kaže, da si mu všeč. Zelo.

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*