0
0

Živijo vsi tisti ki to berete boste na koncu objave razumeli zakaj vsak dan jokam in se tolažim da bo bolje in prosim svetujte mi kaj naj naredim.

No moja zgodba.
Stara sem 11 let živim v štiri članski družini. Živimo v garsonjeri stanovanje ima 25 kvadratov vključno z balkonom. Moj oči je alkoholik in kadilec nima službe čeprav dela ves denar zapravi v bifeju ali pa za novo orodje nič ne prispeva k družini moja mami zasluži na mesec 850€ plače s tem na na z bratcem kupi obleke, hrano, plača položnice, najemnino ki je skoraj 300€ potem nam na mesec skoraj nič ne ostane. Oči in mami se velikokrat kregata in s tem me zbudita slišala sem že očija ko je rekel da takoj ko otroci odrastejo bo odšel pa enkrat slučaj je dobil novo sporočilo in sem bila zraven telefona pa je gor pisalo od ene njegove prjatlce ki ga je vprašala če lahko pride dons zvečer k njej da bosta… In jaz sem ful žalostna ker se sam kregata oči ve da bo kmal umrl ampak vseeno kadi in pije.

Kaj naj naredim.
Naj komu povem.
Prosim odgovorite mi. In ta zgodba je resnica nisem si je izmislila

0
0

Živjo,

res si v težki situaciji in razumemo, da ti je težko.
Mi menimo, da bi ti pomagal pogovor s šolsko svetovalno delavko ali psihologinjo. Včasih vsak od nas potrebuje pomoč in prav je, da si jo poiščemo. Nihče ne more vsega rešiti kar sam, zato je to, da zgodbo zaupaš nekomu, ki ti bo znal pomagati, znak poguma in ne šibkosti.
Pogovor vedno pomaga, saj nas razbremeni in nam pomaga ugotoviti, da nismo sami.

Drži se!

1
0

Hvala PIL rada vas imam

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*