0
0

Hej…imam en ne tako ogromen problem anpak upam da si bo kdo vtel čas in to prebral in mi pomagal.
Uglavnem…imam BFF ki pa je tudi moja sošolka. No ona he tko ful ‘otročja’. Naprimer smo 6.razred in ona se vedno vse ucitle sprasuje s kaksno barvo rabi kaj napisat,ces kok vrstic in to ces cel razred.potem zadnjic smo sli s solo na nek pohod in ona je skakala po nekih kolickih kot 3 letni otrok. Tut ful mi gre nszivce ker je zlo ukazovalna..v šoli ne smemo uporabljat telefonov ampak jih vsi skos. No zadnic sem jst pogkedla kok je ura se je kr zacela tm pred vsemi dret name. Zadnic je en ucitln povedu en ful glup vic in vsm se nam je zdel ful glup sam ona se je tm ful smejala in pol je ena najbol popularna puva v razredu pogledaka baju obe in nama rekla kok sva otrocji. S tem sm hotla povedat da vsi misljo da sm tut jst ful otrocja.

0
0

Povej ji da ti to ni všeč in se pogovori z njo drugače pa se za nekaj časa nehaj družit z njo. Tako bo videla da nekaj ni ok.

0
0

Če ti bo pri štiridesetih rekel, da izgledaš bistveno mlajša in bolj otročja se mu boš iskrano zahvalila. Saj si še zmeraj otrok. Mej svoje življenja, delaj neumnosti in se ne oziraj na ostale. S ukazovalnostjo tvoje prijateljice se ne strinjam poleg tega je tudi tisto z izbiranjem barv malce čudno. O tem se pogovori z njo a bodi vesela, da tvoja BFF ni zagrenjena avša, katere karakter je neizveren in starikav. Sem osmi razred pa mimogrede naredim tudi kakšno stvar ob kateri bi se najraje pogreznila v zemljo ali pa se začela smejati sama sebi. Tudi na naši šoli vsi uporabljajo telefone pa čeprav je prepovedano, zakaj to pomeni, da bi to morala početi tudi ti. Če ne upoštevaš pravil ne pomeni, da si “kul”, pa tudi, če ti neka “popularna” punca reče, da si otročja to ne pomeni da to si.
Bodi ti in jaz ti pravim, da skači, teči počni neumnosti (spet ne take, da bi kdo nastradal) in živi otroštvo. Ta pametna škatla, od katere je zdaj vedno več odvisnih ni življenje! Poleg tega so prav tisti, ki se ko so otroci, delajo odrasle otročji, ker jih zanima le tuje mnenje.
Pogovori se s prijateljico in če misliš, da je vse kar sem do sedaj napisala dolgočasno predolgo bluzenje ti ne zamerim.
Tvoja odločitev je kaj boš storila, le pazi ker so stvari, ki jih rečemo in jih potem ne moremo več vzeti nazaj.

0
0

Hvala musicfreak:):) super si

0
0

Probj ji na lep nacin povedat da te moti da je otrocja, poskusajta se pogovoriti kako bi to spremenila. Sploh se pa ne meni za druge, kako te vidijo je njihov problem in ce so tako slepi da te vidijo otrocjo naj si pac kupijo ocala 🙂

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*