Odgovorjeno
-1
0

Dragi ljudje!
PROSIM VAS, DA PREBERETE BESEDILO:
Ok, glejte vem, da ogromno uprašanj pade na to temo in tko bo tut z mojim.
Sem 6.klas (razred) in zaljubljena sem v enga ful kjut osmarja. Z njim hodim na orkester in na isto šolo. Najni starši se poznajo in se tut kdaj pogovarjajo.
PROSIM VAS DA ODGOVORITE NA NASLEDNJA VPRAŠANJA:
– Kaj nej nrdim, da me bo opazu???
– Kaj nej nrdim, da me bo opazu???
– Kaj nej nrdim, da me bo opazu???

Najboljši odgovor
0
0

ČE JE tak kot povprečni najstniki v osmem razredu. Vem kaki so sem se družila z njimi in se še vedno namreč sem osmakinja pali na oprijete majčke, mini krilce, dekolte, … Tako te opazi lahko tudi kdo drug. Seveda ne imej spetih las. Zlato pravILO: Lasje naj ti padajo na ramena. Ne imej spetih. Poskusi ga zapeljavati, Ličila: Ne preve ne premalo. Pojdi na yt pa malo poglej videote od kakšne makeup youtuberke. Prosi čene koga za pomoč.
VSO SREČO

Dober odgovor
0
0

Srčice, nič narobe, če ste rade lepe, ampak to res ni dovolj. Veliko punc okoli njega proba z dekolteji in oprijetimi majčkami, pa lasmi, ki padajo na rame. Gotovo ne boš edina takšna, če to narediš, takih mičnih gospodičen je cel kup!

Vprašanje lahko tako še vedno ostane – kako naj te opazi med vsemi temi luštnimi puncami? Izstopati lahko probaš tako, da … Pokažeš interes zanj. Mu ponudiš pomoč. Se vpišeš na nek krožek ali nekaj podobnega, kar mu je blizu. Mu podtakšneš pisemce v torbo. In potem ugotoviš, da vse to rihtanje sploh ni tako pomembno.

0
0

Hojla! Poskusi najprej s kaksno zanimivo frizurco na primer s kodrcki(ko si operes lase si spleti kitke po celi glavi) ker kodrcke res vidi vsa sola. Poznam iz izkusenj. Oa kaksno zanimivo majcko si obleci… Glede licenja. Ne se neki ful ven dajat. Vcasih ful fajn pride da si das blescilo za usta na veke in dobijo oci ucinek kot da se svetijo. ce imas mozolje si nanje nadeni malo pudra in je to to z lisparijo. Potem pa se poskusi prijaviti v kaksen krozek ki fa obiskuje da te bo MORAL pogledat:). Pozanimaj se kaksna punca ga zanima… Srecno!

0
0

MHHM COOL VPRAŠANJE……
PAC nalednjic ko se bojo starsi pogovarjal pa bos ti tam pa tist osmar mu rec: kir razred si ze?
osmar rece: osmi
ti: aaa coool pol pa nadaljuj pogovor
nooo upam da ti je moj odgovor prsu prau…… caooo
10 let

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*