0
0

Oj jaz grem naslednje leto v 6 razred in takrat nas locijo od nasih frendov niti na listke ne napisemo s kom bi radi bili no problem je pa tak da nebo vec nasega svetovnega razreda in se podruznce pridejo k nm pa so res nesramne kaj naj storim da nebom vec v stresu
HITRO ODGOVORITE

0
0

Živjo!
Tudi jaz sem prišla s podružnične šole in nikogar nisem poznala. Na srečo so me res dobro sprejeli. No, reči hočem,da tudi če ne boš s svojimi prijateljicami, gotovo ne bodo tudi drugi sošolci slabi. Sicer pa se lahko tudi po pouku družite skupaj. Bodi odprta,iskrena in prijazna pa boš hitro našla nove prijatelje, če ne boš s starimi skupaj v razredu. Upam da sem pomagala.

0
0

Živjo Ajda
jaz sem v 6. razredu. Tudi mene je zelo skrbelo. Mi smo na listke napisali s kom želimo biti. Jaz sem napisala mojo bff. Z njo sem bila v razredu, a se je z menoj skregala v šoli v naravi. Izdala me je in bilo mi je zelo žal, da sem z njo v razredu. Tudi, če ne boš s svojimi prijatelji boš spoznala nove.

0
0

Hej Ajda!

Pred dvema letoma sem tudi jaz šla v 6.razred tudi meni je bilo huda ampak sem hitro našla nove prijatelje. Zdaj smo najboljše prijateljice. Svetujem ti da najprej spoznaš nove prijatelje v razredu. Potem pa prijateljstvo pride samo od sebe.
Upam da sem ti pomagala.

0
0

Hej Ajda! Jaz grem tudi naslednje leto na matično šolo in mene skrbi to, da ne bom imela prijateljev. Eno vprašanje. Kako pa veš, da ne boste skupaj? Pusti se presenetiti. Kaj pa, če bodo tam bolj prijazni kot v prejšnjem razredu? In boš spoznala nove prijatelje? Ni rečeno, da so VSI iz podružničnih šol nesramni.Saj veš… pusti se presenetiti in si med počitnicami ne beli glave z šolo. Konec koncev je to priložnost, da spoznaš nove prijatelje.
Upam, da sem ti pomagala.

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*