0
0

Res rabim pomoč. Danes pridejo sestrična in bratranec (stara sta 13, 14) in ves čas mi govorijo koliko mozoljev imam. Ampak to je res, ker si jih stiskam in se zato stanje slabša. Zdaj sem si rekla da jih ne bom stiskala in že dva dni jih ne stiskam. Zato pa imam nekaj gnojnih aken. Zelo izstopajo in grde so. Kaj naj naredim da se znebimo teh nekaj zelo grdih aken? Nahitro

0
0

Nehaj si jih stiskati in počak do konca pubertete če pa se takrat ne nehajo pa pojdi k svoji osebni zdravnici da ti pove kako in kaj.
Sam ne si jih stiskat ko bos pol mogoc bela brazgotinasto kozo ko bos odrasla.

0
0

To mi je jasno jaz rabim da se jih znebimo danes!

0
0

Probaj dat na mozolje zobno pasto, da se izsusijo. Samo nevem če je to glih dobr. Probaš lohk.

0
0

Obupala sem in jih stisnila… Vem da ni ok ampak bilo je prepozno da jih odstranim kako drugače.

0
0

Hej! Tole ti predlagam da se rešiš mozoljev in aken za naprej. Jaz uporabljam eno kremo in I swear to god da deluje. Je pa brez parabenov, alkohola itd. Bom dala link da si pogledaš. Kupit se jo da v lekarni (mislim da pride ceneje), pa tudi na kakšni spletni strani. Z veseljem sem odštela par € za njo ker je res super.
https://www.lekarnar.com/izdelki/bioderma-sebium-global-intenzivna-nega-za-aknasto-kozo

0
0

Kot si že opazila, so mozolji in akne na tvojem obrazu bolj prisotne, kot na obrazu tvojih vrstnikov. To ni nič hudega in tega se ti ni treba sramovati! Če ti je neprijetno ob opazkah tvojih bratrancev in sestričen jim prijazno omeni, da ti to ni všeč in prepričana sem, da bosta razumela. Za olajšanje teh problemov pa bi ti najprej predlagala obisk kozmetičarke. Pa še en nasvet: Mozoljev z belo kapico nikoli ne smeš stisnit, lahko pa jih preluknjaš z iglico, da niso več beli in se jih ne več tako vidi :).

0
0

HEJJ !!

Jaz sem imela enak problem, ampak nisem imela toliko mozoljev. Pazi da si kožo dvakrat na dan umivaš s čistilom za obraz (zjutraj in zvečer), ki ga lahko kupiš v drogeriji ali pa lekarni če je tvoja koža zelo občutljiva. (jaz uporabljam bioderma) Predlagam ti, da greš k osebni zdravnici, ki ti bo vse povedala in priporočala primerne izdelke za tvojo kožo ali pa te poslala k kozmetičarki. Ko boš imela čistilo si zraven še kupi naravno kremo. Ko imaš vse to, moraš še samo paziti da piješ dovolj vode, ne ješ toliko sladkarij in SI NE STISKAŠ MOZOLJEV, ker če si jih, se njihove bakterije prenašajo na druge dele tvoje kože in se bodo mozolji naredili tudi tam. (če boš šla k kozmetičarki, ti lahko ponudijo neke tablete za odstranjevanje mozoljev, ampak pazi ker ima stranske učinke.) (za punco so nevarnejše).

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*