0
0

Tukaj je še moja zgodba vem sprejmem vsako kritiko hvala, hvala 🙂
________________________________________________________________

“Kako pa se ostali soočajo z njeno… nesrečo,” me je psihologinja dokaj prijazno pogledala izza njenih očal. “Od ponedeljka nisem še šla v šolo,” sem ji pojasnila. Gledala sem v tla, a sem čutila njen nadležen pogled. “Tvoji starši to vejo-” “Ne, ne opravičena sem za nekaj časa.” Sem jo prehitela. “aha,” je zavzdihnila. Sklonila se je nad njeno delovno mizo in zavzdihnila medtem, ko je nekaj pisala na prazen bel list papirja. “Ema daj to staršem danes ko prideš domov,” pomolila mi je kuverto. Previdno sem jo pospravila v torbo. “Za danes sva končali,” je rekla medtem, ko je nekaj tipkala na računalnik.
Odšla sem iz pisarne ne, da bi pozdravila. Dvigalo ni delalo, zato sem šla po stopnicah. Šele, ko sem izstopila iz stavbe sem opazila, da pada dež.
Pogledam na uro: 20:18 moj avtobus pride čez 12 minut. Usedla sem se na klopco na postaji in čakala… Na postaji ni bilo veliko ljudi. Jaz, neka starka z nakupovalno vrečko pod dežnikom in od mene za kakšne dve leti starejši fant, ki je kadil naslonjen ob javno svetilko v bližini. 20:23. Postajalo je vse hladneje. Še 7 minut. Pogledala sem v nebo. Veter je raznašal nežne kaplje dežja po prazni temni ulici. Nič. 20:30. Avtobusa še ni bilo. K fantu, ki je prej kadil sta pristopila dva njegova kolega in skupaj so šli… 20:4. Končno je tukaj.
Usedem se na prazen sedež ob oknu bližje zadnjim vratom. Opazujem kaplje, ki drsijo po oknu. Avtobus je skoraj popolnoma prazen. Čez dobrih 20 minut sem doma. Mame najbrž še ni bilo doma, Oče pa dela v svoji pisarni. Slečem svojo mokro jopico in se sezujem. Iz torbe vzamem kuverto, ki mi jo je dala psihologinja in grem gor po stopnicah. Počasi odprem vrata očetove pisarne “Oči doma sem,” potiho rečem. “Oh, Ema takoj bom v pečici imaš večerjo pogrej si jaz bom takoj,” Mi na hitro odvrne ne, da bi me pogledal. Še malo počakam, potem pa grem počasi nazaj dol po stopnicah.
________________________________________________________________
Upam, da vam je všeč pa sori za vse pravopisne 🙂

0
0

Ja ja plis nadaljuj kr me ze ful zanimaa

0
0

Zelo dobra zgodba

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice