0
0

ok vsi hvala hvala za vse podpore tukaj je nadaljevanje upam, da vam bo všeč 🙂
___________________________________________________________________________
Na vratih je stala Teja, ki je izgleda prisluškovala najinemu ‘pogovoru’; “Zanimiv govor Sophie,” se nama je počasi približala. Sophie (dekle s katero sem se ‘pogovarjala’) si je nadela neopisen izraz in me pogledala “Mislim, da je tvoj čas da greš,” ji je Teja očitajoče siknila v obraz in z glavo pomignila proti vratom, nato je odšla. Sophie se je sunkovito obrnila proti meni “Nisva še končali.”
Prestrašena sem se pobrala s tal in končno zapustila kopalnico pri tem sem se v nekoga zaletela, njegovega obraza nisem prav dobro videla, ker sem takoj stekla stran. Počasi sem se približevala hodniku, kjer sem pustila svojo jopico, ko me je nenadoma nekdo vstavil “Hej,” bil je fant v katerega sem se zaletela na poti iz kopalnice “je to tvoje,” v roki je držal mojo zapestnico. “Ja, hvala,” sem se bežno nasmehnila in jo vzela. Opazil je, da odhajam “Rabiš prevoz domov?” je še rekel “Hvala res ti nebi bila rada v breme,” sem se mu bežno nasmehnila potem pa pogled namenila vsem jaknam in plaščem na obešalnikih. “Ne skrbi, odhajam tukaj res nimam več kaj iskati,” je rekel, ko mi je pomagal poiskati mojo jopico. Pogledala sem na uro, 22:48, mamo najbrž že skrbi. “Če že vstrajaš,” sem rekla, nsmehnil se je in skupaj sva šla do Tejinega vrta. Previdno sem odprla velika vrtna vrata ob cesti. “Daniel sem,” je še rekel na poti, do njegovega avta “Ema,” sem zadovoljno dahnila. Usedla sem se na nadvse udoben sovoznikov sedež njegovega avta. “Kje te torej odložim,” me je presenetil Danielov glas “Vozi naravnost sproti ti bom povedala kam zavij,” sem rekla. Pokimal je “Torej kako poznaš Tejo,” sem bila radovedna, zavzdihnil je.”Nisva ravno prijatelja, ne ujamem se z njeno družbo, najini starši hočejo, da se razumeva.” “Tukaj vstavi,” sem rekla, ko sva prispela pred mojo hišo. “Se vidiva?” je rekel, ko sem odprla vrata njegovega avtmobila. “Se vidiva,” sem potrdila in zaprla vrata in gledala kako se je odpeljal.
Šla sem do vrtne hiške in se preoblekla, šele takrat sem ugotovila, da sem bila vest ta čas oblečena v Tejine obleke poleg tega bo mama zagotovo opazila mojo ‘novo’ šminko. prižgala sem luč, da sem se nekoliko videla svoj odsev v oknu in skušala zbrisati živahna ličila iz mojega obraza, ko se mi je zdelo, da izgledam dovolj prepričlivo sem počasi šla nazaj v hišo, Mama je nervozno hodila po kuhinji, oče pa je sedel za mizo in si podpiral glavo. “Je vse v redu,” sem vprašala, ko sem počasi vstopila v kuhinjo “Ema” Mama je hitro stekla proti meni in me objela očetov pogled pa je bil bolj resen “Kje si bila,” je rekel, ko se mi je počasi približal, izgledal je zelo utrujen in zaskrbljen. “Šla sem k psihologinji in zamudila avtobus zato sem prišla z naslednjim” “Zakaj naju nisi poklicala?” je rekla mama. Odmakniti sem jo mogla, da me je nehala objemati “Baterija,” sem se zlagala. “jutri se bomo pogovarjali naprej, pojdi spat srček,” je rekla mami. Nisem izgubljala časa in sem pobegnila nazaj gor po stopnicah na približno pol poti sem se vstavila in sledila njunemu pogovoru. Prepirala sta se.

Prikazujem 0 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice