0
0

Js se cm naucit Korejsko, ampak rabila bi nek “vodnik” ali vaje za učenje-seveda, rabim kak učbenik ali zbirko vaj ali tečaj, a tu je problem. Moja starša ne vesta da se učim Korejsko in nerodno mi je povedat (ne mislim da bi stredi kosila to na veliko oznanila). Zelo se bojim da jima nebi bilo prav (bojim se da bi imela rasističen odziv), nočem ju razočarat.Bojim se da me nebi jemala resno.Že zdaj nimata na pretek časa, potem pa bi ju še jaz obremenjevala s tem….
2. Na živce mi gre da me vsi moji vrstniki gledajo ko da sm čudna če omenim da so mi všeč “kitajci”.

0
0

Neglede na to kdo si, kaj si, kaj delas in kaksne stvari v tem primeru ljudje in njihov jezik te veselijo ti drugi nic nemorejo. Bodi samozavestna. Naprimer ko ti mami kaj rece ji reci ti hvala v tem jeziku ali kaj podobnega in ji reci da je to v Korejscini. In tko rec da si nekje zasledila nek slovar z besedami in so se ti zdele zanimive. Ampak lahko pa tudi enostavno poves lepo sprosceno in neskrbi nihce se nebo norceval. Verjamem vate.<3lp

0
0

Kolkr sm js čula majo bts zdej nek tečaj korejščine. Pac ubistvo nism nek fan in zato ne vem kj vec ampak naj bi naredli neko šolo kjer se lahl to naučiš…

0
0

감사합니다 (hvala vama) ♥

0
0

korejščina je kr neki hah lol

0
0

1. Enim je drugim pa ni!
2. Mi ne pomagaš

0
0

Ojla. Vem kako ti je, pri meni je enako. Če ti ne bo uspelo povedati staršem, se lahko preko youtuba(veeeliko kanalov in video vsebine je o korejscini) in različnih aplikacij naučiš dobro korejsko.

0
0

Hej. Jaz bi se rada učila japonsko. Toda tega nočem razlagat staršem. Imam pa odlično zvijačo. Ti ju samo vprašaj kakšna se jima zdi korejščina. Ko ti bosta odgovorila te bosta 100% vprašala zakaj zdaj ta pogovor. Takrat jima povej. Lahko pa se učiš preko pesmi. To delam jaz. Upam, da sem ti pomagala.

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*