0
0

HEY! Vem, da mogoče že težim, samo res rabim vašo pomoč.

Všeč mi je fant, ki je starejši od mene (zgledamo enako stari). Bila sem mu FULLL všeč. Zmano bi/je hotel imeti otroke, se poročit, skratka biti celo življenje zmano. Bila sem mu najlepša ženska na svetu. Čez nekaj časa je šel k drugi punci, da bi bila ljubosumna. Po enem mesecu sta šla narazen. Zdaj nihče ne ve v koga je.
Glih pred karanteno sva se začela bolj gledat. Naprimer:
– Gdaj se gledava po 10 skund,
– Gdaj pa ga pogledam, pa on mene gleda in potem v tla pogleda
– Z njegovim prijateljem, sta se 1x na odmoru neki ‘pletla’ okoli mene in ko sem se pogovarjala z mojo BFF sta kar zraven stala in poslušala.
PS: Nobene druge punce tako ne gleda.
Enkrat je eno punco spotaknil in se ji zasmejal, ona pa se njemu ni. Ko sem v jedilnici sedela je on šel po dodatek. Lahko bi šel naravnost, bi bil prej za 10 sekund tam. Ampak on šel mimo mene potem pa ko je šel nazaj je eni drugi punco. Jo je malo z roko po glavi. Ona je sedela tik pred mano. TO NI BILA ISTA KOT PREJ! Druga pa ga je hotela objet, pa sta se nekako kako, da rečem ‘zabila’ z rokami. Pa on sigurno ni v njo, ker tudi če bi mene hotel kdo objet, ki mi nebi bil všeč bi ga vseeno objela. Saj ni nič kaj takega. In mislim, da je ona v njega prej, kot on v njo.
Pa glede tega, midva sva bila skupaj. Ampak zdej mislim, da me ni pozabil, ker sva res veliko stvari skupaj preživela, ki jih on ni še z nobeno drugo punco. Saj, če vam kaj pomaga me lahko še vprašate, da vam še kaj od tega povem, ker nisem vseka povedala, da ne bo predolgo.
Kaj je zdej? V koga mislite, da je? Jaz ga imam zelo rada in FULLLLLLL ga pogrešam, včasih tudi jočem!?! Lahko mi kaj svetujete prosim, prosim ppprrroooosssiiimmmm???!?!!?!?
HVALA, TISTIM, ki BOTE ODGOVORILI!
LP!

0
0

Fora je v tem da imam js iste težave.
Če imaš njegovo telefonsko (kar predvidevam da maš) mu napiši kako je kaj in ko ti odgovori mu reči da ti je DC pa če se gresta resnico pa izziv. Pol pa ga vprašaj v ktero je pa pol ti mu tut povej po pravic tud če bo on reko drugo ker je velika možnost da se bo zlagal.
Js mam tud še vedn rada svojga bivšega in pač sma se menla in sma se šla resnico pa izziv pa sm mu povedla da sm vanga pa on mi je reko da je vame…
VREDNO JE VSAJ POSKUSIT 😉

0
0

Tudi sam imam podobne izkušnje z tem ker sem se včasih s Kako punco družil malo več je druga bila takoj ljubosumna.
Pri tem najbolj pomaga pogovor. Če ga imaš dodanega na kakem družabnem omrežju mu napiši in bosta stvari rasčistla. Če bosta se pobotala ga povabi na sladoled.
Lp

0
0

Jaz ga nimam na nobenem družabnem omrežju. Pač imela sem ga na igju pa potem, ko sva šla narazen sem ga odstranila iz prijateljev pač iz tistih, ki sem jih folowala. Pa midva ne govoriva. Res je, da če govorim z njegovimi prijatelji me on posluša, ampak midva se nisva pogovarjala že kašne 3 mesece. Ko pa je njegov sošolec se zlagal, da sva skupaj je bil on (ki mi je všeč) vedno zraven, pa poslušal pogovor pa to in ga s svojimi prijatelji pogovarjal o tem,… Nevem, pa kaj so govorili. Samo vem, da ko je šla moja sošolka jim povedat, da tistemu ki se je zlagal, da sem jaz rekla, da se morem neki z njim pogovorit (upam, da razumete, kar sem napisala) ja bil ta fant, ki mi je všeč tako ‘zainteresirano’ poslušal in tudi kasneje gledal, ko sem se z tistim drugim pogovorila.

0
0

Enostavno: povej mu. Jaz ne vidim problema, če ti misliš, da ni v drugo. Drgač sem imela podoben problem. popravek : imam podoben problem.

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*