0
0

NUJNO POTREBUJEM POMOČ!!!! MOJE ŽIVLJENJE RAZPADA!!!! POMAGAJTEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! No zgodilo se je tako: Odprla sem telefon in videla da imam Viber sporočilo. In ko sem videla mi je prijateljica T poslala forografijo zaslona kako se en fant in prijateljica S pogovarjata. Fant je poslal prijateljici S mojo fotografijo. To fotografijo sem mu jaz pislala ko sva se pogovarjala ker je on tud men poslal eno fotografijo. Noin potem je prijateljica S rekla: A to tije poslala? Fant: Ja. ** In potem je prijateljica S rekla: TOTALNO JE VATE. RES. Tisti fant pa: VEM.
GRRRRRRRRRRR… Ne morem verjet da se je to zgodilooooo!!!!! Pa jaz v resnici nisem (no čisto malo ampak res čisto malo sem) v tega fanta ampak… NIMAM POJMA KAJ NAJ NAREDIM!!!! Prijateljica me je izdala in govori ker sploh ne ve in se to nje ne tiče pa še fant je rekel da VE!!!! Pa ni reeeees!!!! In zdaj si to zaslonsko sliko pošiljajo na okoli in me bojo zafrkaval!!!!!!! K-A-J N-A-J N-A-R-E-D-I-M!!!!!!!???????

0
0

Zelo grdo je da te je prijateljica izdala oz. se je zlagala. Če nisi zaljubljena v tega fanta mu povej in povej tudi vsem ki te zafrkavajo da to ni res in naj nehajo.
Glede te prijateljice pa….. Če res ni dobra prijateljica in te je ze večkrat izdala se ne druži več z njo.
Če bi se pa še zmeraj rada družila z njo pa počakaj še malo časa da razmisli kaj je naredila.

Upam da sem pomagala

0
0

nimaš boljših problemov?

0
0

Najprej vprasaj tvojo frendico, zake je to naredla. Ne skregaj se z njo. Vsaj dokler ne bos vedela za kaj se gre. Probaj se z njo pogovoriti in skupaj bosta nasli resitev za to stvar.

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*