0
0

Ne morm jokati. Ko se mi koncno orosijo oci se mi zablokira, in iz sebe ne spravim niti najbolj drobcene solzice. Niti ko razmisljam o tem da me simpatija naravnost sovrazi, razmišljam o takih stvareh da ti poci srce, in ko se mi orosijo oci ne gre vec naprej. Preprosto ne gre, vse se zablokira. Problem je v tem da moja zalostna custva preprosto ne morejo vn in telo postane premajhno. Kako naj se prisil8m jokat?!

0
0

ne se slilit jokat, omg. lahko da je kaj narobe s tvojimi solznimi kanali. ce potegnes spodnjo veko navzdol, ni morala na notranjem delu videt dve skoraj nevidni pikici, poglej kaksni sta, da nist zamaseni al kaj. js ti tu ne morem prevec pomagat, ampak vcasih tut jokat ne mors na silo.

0
0

Če tvoja negativna čustva ne morejo vn maš problem. Ta jeza, žalost,… se ti bo kopičila in to je slabo za tvoje zdravje. Če lahko jokaš v res žalostno situaciji nimaš takega problema.
Svetujem ti da rečeš svoji mami da se pogovorita nato pa gresta v tvojo sobo in ji poveš vse kar čutiš (npr. kaj te jezi, kaj ti ni všeč, kaj te žalosti, ipd)
Upam da ti bo to vsaj malo v pomoč
Lp 🙂

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*