0
0

Imam najboljšega prijatelja s katerim se odlično razumem. Celo leto sva se družila in še vedno se. Pred kratkim smo šli s starši na dopust za ves mesec in on naj bi prišel dol za zadnji teden, ampak ni smel. Včiraj sva šla ven, ker sva se res pogrešala. Preden sva šla narazen, me je potegnil k sebi in me poljubil in rekel, da me ima rad, potem pa nič, ker je samo rekel lahko noč in šol in mi ni dal možnosti za odgovor. Seveda sem mu že večkrat dala poljub na lice, vrat, čelo…on pa tudi meni! Velikokrat prespim pri njemu ali on pri meni in velikokrat sva bila intimna (spiva objeta, glava v naročju…) ampak nikoli tako!
On je moj najboljši prijatelj kar sem jih imela in nočem da bi se to uničilo. Zakaj je tako hitro pobegnil, če me ima rad? Kaj je mislil s tem? OMG! Ne vem kaj naj! Naj ga pokičem? Ali naj počakam da on poliče mene? Kakšen nasvet? Podobna izkušnja?

0
0

nič hudega ni če ti je rekel da te ima rad te pač ima rad. ampak moraš razumet tudi njega je strah in prepričana sem da je rabil kar nekaj časa da je zbral pogum in ti to povedal

0
0

Razlog, da je odšel, je bil le to, da mu je bilo nerodno.
Ne vem, druži se z njim, odgovori mu, da ga imaš tudi ti rada.
Lahko ga pokličeš, samo ne bodi neučakana. Najprej zadihaj in se umiri in potem se loti stvari.
😉 <3

0
0

Hm… Ce ti je vsec je to dobra priloznost in je ne zapravi. Pomojem ga poklici.

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice