0
0

Sošolka naše fore govori naookoli in jaz ne vem kako naj ji zaupam. Težko je saj se pretvarja da so naše fore, njene. In moje skrivnosti razlaga naprej. Je to prav? Ne vem kako naj naprej? Ali naj se neham družit z njo????????? Pomagajte!?!?!?!?!?

0
0

No ja. Najbr te sošolka nemara ali ti je fouš ali pa je nate ljubosumna in se ti hoče maščevati, ti narediti malce sramote, ti jo kakšno uspiciti, ko je s tabo v klapi se počuti zapostavljeni, bres pozornosti (sploh pa če ji ponavadi namenite veliko več pozornosti)…To (da te izdaja) ti ni všeč in njej to ustreza.
Predlagam da se z njo pogovoriš ji rečeš, da če te misli izdaja naj kar pozabi na tvoje prijateljstvo. Nameni ji več pozornosti, dajaj jo na prvo mesto in se zanjo zrtvuj (npr. Z prijatelji greste na koncert a ravno ste namenjene s prijateljico v soping, odloči se za njo). Najpomembneje je da ji pokažeš da tebi ni vse eno zanjo in da jo spoštuješ, jo imaš rada.

0
0

Hej jaz imam isti problem in glej ful se ji izmikej in se delej da ti ni mar za njo. Tako bo mogoče razmislila kaj je naredila narobe.

0
0

Nujno se pogovori z njo in vstrajaj tudi, če bo ona temu nasprotovala, ne ovinkari in ne pusti ji dajati neke namige, pojdi do nje in ji povej, da ti njeno obnašanje ni všeč. Takih stvari prijatelji ne bi smeli početi a ima tudi ona verjetno razloge, ki sigurno niso upravičeni.
Po mojem mnenju se samo za njo ne spreminjaj in ne je ignorirati ali kaj podobnega, ker to močno prizadene in bo imela še večji razlog za izdajanje tvojih skrivnosti. Počni kar ti reče srce in če te bo še vedno počela te stvari pomisli, koliko ti je do take prijateljice.

0
0

Hvala vam vsem, zdaj vem kaj moram narediti. Linca in Alison res vama hvala, da ste si vzele čas za sporočilo res ste mi pomagale. Tudi tebi hvala Mimi123. O tvojem predlogu bom razmislila, tako kot tudi o Alisinem in Lincinem.

0
0

Priporočam ti, da se držiš bolj predloga od Alison ali pa Lince. Ne vem no kako naj z Miminim123. Oprosti Mimi123, ne zameri mi. Imam podoben problem le da me moja sošolka pred drugimi še ponižuje. Tako, da se, Ne vem kaj naj, drži Bolj manj predloga od Mimi123. Mimi123 lahko dela po svoje. Je pa način, ki ti ga je svetovala Mimi123, zelo enostaven. A ne vem koliko boš s tem dosegla. Še enkrat oprosti Mimi123. Upam, da ti bo uspelo, Ne vem kaj naj. Vrjamem vate!

0
0

Drži se kar so rekli ostali. Ne bodi kot Mimi123. NAPAKA! Mimi123 tako ne bo prišla daleč. Ne ubogaj je.

0
0

Hvala tudi vama. Čeprav je nasvet od Mimi123 zelo enostaven, demos po navadi zmaga. Hvala vam vsem. Res ste mi pomagali. Ne vem kaj bi brez vas!
RES RES RES RES RES…
HVALA!

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*