0
0

Hey!!!
V prejšnjem pismu nisem napisala vprašanja. Ga bom pa zdaj!
Nek fant, ki je eno leto starejši od mene je zaljubljen vame. Js nism v njega. En dan se je opogumil in me vprašal če bom prišla na noč svobode, ki je organizirana vsako leto pri njemu doma.(noč svobode= prva noč po koncu šole) Ker so mi sošolci povedali kako je to sem mu odgovorila:JA! Potem pa mi je rekel še nekaj zelo nenavadnega. Rekel mi je: Spali bomo v šotorih in jaz se bom zagrebel da bom spal s tabo! Bilo me je groza in vem kakšen je če se za nekaj zagrebe. Kaj naj storim? Ali odpovem? Ali se zagrebem za šotor pri njegovi 2 leti mlajši sestrici? Res potrebujem pomoč!!!
Hvala za vse odgovore že za vnaprej!!!!

0
0

Po mojem bi bilo najbolje, da za zdej še ne zganjaš panike…ne vem probi mu na čim lepši način povedat da mu ne zaupaš in pač da bi spala pr komu drugemu …lahka mu pa daš priložnost da ga spoznaš in res skupaj spita v šotoru-vendar bod pozorna če bo kj hotu od tebe!(js bi pol v najkrajšem času spakirala pa šla v drug šotor).Da pa bi sam zard tega odpovedala pa sploh šla nebi se mi pa ne zdi smiselno….no ne vem sama se odloč…veš pa da maš starše-z njimi se posvetuj,pa kake frendice k jim lahka razkriješ svoje največje dileme…Upam da sm ti vsaj mal pomagala pri odločitvi poslušaj samo sebe in lp

0
0

Vame je ful zalublenih punc. Pa se mi skos prlezujejo. Js bi sl na to zabavo pa bi spal z njim (ce bi bil ti). Ce ti tezi pejt pa negovi sestrci.

0
0

bodi z njim v šotoru a naj bo še nekdo poleg vaju

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*