0
0

Zaspala sem. Zjutraj sem se zbudila zelo zgodaj. Marta mi je prinesla zajtrk. Malo sem se pogovarjala z njo in ji povedala vse o prvem šolskem dnevu. Čas je hitro minil in morala sem v šolo. Prvo uro je bila razredna. Zbrali smo se v dvorani skupaj z ravnateljem. Dobila sem čuden občutek v trebuhu, kot da bo povedal nekaj zelo pomembnega zame. ”Pozdravljeni! To bi morala biti razredna ura z vašo razredničarko ampak ker so bile včeraj avdicije morate izvedeti. Iz skrivnostnega e-poštnega naslova sem dobil posnetek. Posnetek nekega skrivnega dekleta ki poje. Posnetek ki je zelo dober. Pokazal sem ga Nikotu. Več naj vam on pove.” Govorili so o meni. Srce mi je razbijalo. Niko je vstal in stopil pred mikrofon. Še bolj mi je bilo strah. Čutila sem, kako mi kapljica hladnega pota teče čez moj hrbet. Niko je z svojim božanskim glasom rekel: ”Včeraj sem pred avdicijami sedel v dvorani in pel sam z sabo, dokler nisem ugotovil da nisem sam. V kotu je čepelo dekle. Dekle ki je zapelo z mano. Čez nekaj časa pa mi ravnatelj predvaja posnetek moje nove pesmi, ki jo poje dekle, z katero sem pel v dvorani. Če se ne razkrije do konca šolskega dneva, bomo izbrali drugega zmagovalca.” Ravnatelj nam je dal prosto, kar je zelo čudno za njega. In tako sem odšla v knjižnico, kjer sem bila sama, saj je imela knjižničarka sestanek. Šla sem za knjižne police, kjer je bila miza. Tam smo imeli tudi stol. Usedla sem se in potegnila iz svoje črne šolske torbe svoj nahrbtnik. Začela sem pisati svojo pesem.
Zdaj več tega se ne grem,
kariera kliče me naglas,
zvezek zdaj zaprem,
in pojem na ves glas.

Samo to vam še povem,
Pesmi pet sploh ni težko,
najpomembnejše pri tem
je s srcem biti tam.

Pojem to pesem zdaj,
Pojem to,
Pravim vam,
Da peti ni težko,
Če se trudim in čutim svoj glas.
Pela sem in pela. Ko je zvonilo za odmor sem na zvočniku zaslišala sebe, kako pojem. Posnetek, ki ga je knjižničarka poslala.

0
0

Najboljša samo to zagotovo že veš <3

0
0

Hvala nekdo

0
0

Wow!!! Ql…ne vem kdo lahko rece da to ni ql zgodba. Ampak ce obstaja kaksen, ki to pravi, se zlooo moti in nima pojma kaj je dobra zgodba!!! Ti si moja idolka(ne vem ce se napise tko sam vem da je mosko idol pa sem napisala idolka XD)

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice