0
0

Roku in Liamu nisem odpisala. Saj sta se le opravičila, čeprav bi se morala jaz. Najprej sem se odločila odpisati Nikotu.
To bo možno,, vendar rabim pesmi, kamere, da se bom snemala, oblačila in make up …
Hitro kot gre avto sem dobila odgovor:
Če je pa tako, potem pa se obleči in pridi ven. Namreč bova šla po nakupih za eno urico ali pa manj. Tako da boš spočita se razume.

0
0

kul naprej

0
0

Pogledala sem skozi okno. Zunaj je stala veličastna limuzina. Skočila sem v omaro in se preoblekla v hlače z naramnicami in srajico. Obula sem si allstarke in poiskala denarnico, kjer sem imela spravljen denar. Vzela sem telefon in švignila skozi vrata. Pri limuzini je stal šofer. ”Gospodična,” je rekel, odprl vrata in se odmaknil. Vsedla sem se. Notranjost je bila še bolj neverjetna. Sedeži po celotnem prostoru. Okoli in okoli. Na steni gumbi, med voznikom in nama pa je bila stena z okencem. ”Zakaj so tisti gumbi?” sem vprašala radovedno. Niko je pristiskal gumbe. Zelen je bil za zložljivo mizo, rdeč za strešno okno in bel za za zatemnitev oken. Opazila sem tudi mini bar. Vse je bilo neverjetno. ”Si pripravljena?” je vprašal. Prikimala sem. Šla sva v neko trgovino POPSTARVOICE. Nikoli nisem bila v njej ampak v njej je bilo veliko dobrih kosov oblačil. ”Saj veš da bom pel s tabo kakšno pesem ne?”

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice