0
0

Kora tako kot jaz hodi na fotografski krožek in prepozna potencial.
Kora, te slike so neverjetne. WAW.
In nisem dobila odgovora. Še vedno me je skrbelo za Roka in Liama. Še posebej zato, ker sem enega pustila v gozdu, drugega pa nadrla v njegovi sobi. Ampak ne želim, da sta v prepirih. In to se bo zgodilo le, če me ne bo v njunih življenjih. In kot da bi slišal moj pogovor, se na mojem telefonu oglasi zvok. Sporočilo.

Ksoana! Upam da si mi dala pravo telefonsko. Moraš razumeti, jaz moram nekaj delati.

Še bolj me je razjezil. Mora nekaj delati. To je njegov izgovor. Saj lahko piše, tipka po telefonu, celo pleše. Če mora nekaj delati naj počne male stvari, ne pa skakanje prek skal, pospravljanje in preureditev sobe. Odločila sem se, da pokličem Barbaro, navsezadnje sem ji kupila obleko v zahvalo za darilo za moj god. Vtipkam njeno telefonsko številko.

”Barbara pri telefonu.”
”Hej B, bi prišla na obisk?”
”Lahko. Plaža?”
”Plaža in presenečenje.”
”Prav, pričakuj me v 15 minutah pri tebi.”
”Ok. Čaw”
”Čaw”
In tako se je končal najin hiter pogovor. Moja torba je bila že pripravljena od prej. Nisem mogla verjeti, da je bila ura šele pol štirih. Njeno obleko sem dala v darilno vrečko. V garderobi sem se preoblekla v črne kopalke z potiskom vrtnic. Čez sem oblekla rumeno obleko z oranžkastimi črtami, na glavo pa sem si dala očala. Pogledala sem se v ogledalo. Bila sem OK. Nato pa sem se vsedla na okensko polico in opazovala mesto. Polno avtomobilov, veliko ljudi in Rok, ki dela nekaj nenavadnega. Pogledala sem bolj pozorno. Le kaj počne? Videla sem ga, kako sedi na postelji, v rokah ima kitaro in poje, hkrati pa še nekaj zapisuje. Mar sklada pesem? Preden sem ugotovila, je v sobo priskakljala Barbara, ki je sprva sploh nisem opazila. ”Si pripravljena?” je vpašala. Skočila sem iz okenske police in ji dala vrečko. ”Oh, hvala Kso. Prečudovita je, ” je rekla, ko si je ogledala obleko. Pospravila jo je v torbo za plažo. Odšli sva. Prosila sem jo, da greva mimo Rokove hiše zelo hitro in to sva tudi naredili. Odšli sva v naš skriti kraj. Tokrat se nisem samo sončila temveč sem odšla tudi plavat. Z svojo potapljaško masko sem opazovala korale in ribe. Bilo je prelepo, dokler je trajalo. Zvečer sem se vrnila domov.

0
0

cool

0
0

Vem

0
0

Ja kaj čš. Haters gonna hate.

0
0

Tenx Shelly. Vem da to n pravi, veš zakaj. Ker takren odnos je imel nekaj dni nazaj Nehaj (tako mu je bilo ime)

0
0

Halo? Obnašajte se ljudje! Nekdo, mislim da to ni zares nekdo in se en podpisuje s tem imenom. Ampak to kar pišeš je res nesramno! Aja pa Street Girl, meni se tvoja zgodba zdi super!

0
0

Ne, rodila sm se z kamnitim srcem in to mi je vššeč, saj se ti sam sramotiš.

Pil? Bi lahko zbrisali te komentarje?

0
0

UPS komentarji so izginili.

Nehajte se kregat, no :). Imamo se radi.

Prikazujem 7 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice