0
0

imam kratko vprašanje. Zdej gremo na morje in js se bom vrjetno brila. in to prvič. Pac po nogah. do zdaj sem mela vosek, ampak a mislte da ce se 2 tedna brijem bodo dlake postale ful mocne in se ne bom mogla pol spet z voskom? Pac ker js se ne mislm brit se pol vnaprej. Torej ce se 2 tedna brijem(pa ne vsak dan, ko bo pac treba) bom pol se vedno loh uporabljala vosek? hvalaaaaa

0
0

Jst se brijem z britvico…a z voskom boli? Kr vem da je bolj učinkovito in me sm zanima…
Lp

0
0

Vendar pa ne poznam točnega odgovora na tvoje vprašanje…res je da z britvico dlake postanejo bolj črne… najbrž lahko narediš to kar si navedla…Poskusiti ni greh 😉

0
0

Jaz se brijem včasih z britvico, včasih pa z električnim depilatorjem in ne opazim druge razlike kot v tem, da mi po britju z britvico dlake poženejo že po nekaj dneh, po britiju z električnim depilatorjem, ki puli dlake, pa po nekje 14 dneh.

0
0

Poglej takole je…
Če uporabljaš vosek počasi ob uporabi redčiš dlake in če enkrat uporabiš britvico (ali večkrat) ne bo hudega, tako ali tako pa ko prideš domov lahko uporabiš vosek in mešičke temnih in trdih dlak boš odstranila.
Upam da sem pomagala

0
0

hvala vsem! kr ena, ne ne boli, pac cist mal ampak js sm ful občutljiva pa zdrzim tole. je pa tut ful lahko pac samo kups une trakove, si prilimas na nogo in odlepis. priporocam.

Prikazujem 5 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*