0
0

Hej jas se počutim ko prostitutka seksla sem ze z 7 fanti(sosolci in prijatelji) in samo 2 od nijh sem imela zares rada. A je to normalno mislim da sem tokrtat seksala(stara sem 13). Nočm da to izvejo moji starši. Zdej mam novga fanta in skrbi me ce me bo vprasu da bi mela spolni odnos. S taprvim (ni bil moj fant samo sosolec) sva neprestano seksala,js pa tega nism hotla. Sele zdele sem opazla to da js skoraj nikoli nisem bila za spolni odnos. Je morda to bilo posilstvo???
Plis help me

0
0

če si tega nisi želela potem zagotovo. To se ne sme nadaljevati. Zaupaj to nekomu.

0
0

lej ta zgodba zgleda izmišljena

0
0

Premlada si za spolni odnos, ne pa da ga imaš sedemkrat!!!!!! Če se s tem nisi strinjala, potem to je nekako posilstvo, ampak si mu kdaj rekla da tega nočeš? Če te ima fant zares rad, bo razumel, da tega nočeš. Definitivno s pogovori z nekom ki mu najbolj zaupaš pa četudi je to najboljša prijateljica. Če bo to ona, ni odrasel človek, lahko pa ti pomaga dejansko povedati odraslemu. Žal mi je za to kar se ti dogaja, upam da se bo dobro izteklo.
LP, NoName

0
0

Zakaj bi si Zala zgodbo izmislna to delajo desetletniki k nevejo ka bi sami s sabo. Takoj ko eden napise zgodbo ki ni povsem obicajna ali pa vsaj manj pogosta takoj ga je treba ožigosat da si je zgodbo izmislil ali kako. Ocitno sama Diamant ali kdor koli ze si dozivljas zivljenje kot sladkorno peno vse je ok svet se vrti samo okli tebe pot pred tabo je posuta z metuljčki vsi ljudje okoli tebe so normalni in vsem se godi isto kot tebi. Iz lastnih izkusen ti povem da ni tako svet ni vedno lep in zivljenje je veckrat kruto,nepravicno in zeloo raznoliko. Jaz pa Zalo poznam (nevem ce ona mene) in vem da obstajajo tudi take zgodbe kot je ta njena. Resno vsi tok stari k ona v vasi vemo zanjo da je mela tok spolnoh odnosov z razlicnimi fanti. Sicer tukaj ni edina je v našem razredu več takih. Tebi zala pa sem že pomagala in ti še bom ti pišem na instagram.

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*