1
0

Te dni ko smo imeli pouk se mi je vse dalo za delat danes pa imam takšen dan, da še zdaj nisem nič naredil samo gledam kaj mormo narediti za šolo nič pa ne nardim pa delam že več kot 2 uri. Kaj naj naredim naj delo prestavim na jutri?
Zakaj se mi to dogaja?
Aja pa odmor in svež zrak mi ne bosta nič koristila.
Še na telefonu se mi komaj, da bit. Pa dvomim, da bo bila kaj utesnjena al pa kaj takšnegA zaradi karantene, ker se mi je to zgodilo že večkrat ko mam takšen dan sploh za šolo. Drugače sem učenka, ki ji je šola pomembna in pri ocenah nimam nobenih večjih težav.
Hvala za odgovore!

0
0

Mni pomaga če pomislim ka vse bom lahk delu po tem ko nardim za šolo.

  • Hedwig
    Drgac se pa to tut men dogaja pa grem spat za kako uro (mogoce se slisi otrocje ampak pomaga).
0
0

Vzemi si take dni pavzo. In se ne sekiraj ker nisi edina. Moras si napolniti baterije tako, da delaš nekaj drugega. POtem boš še boljj učinkovita. Če si učenka, ki ima dobre ocene in ji je šola pomembna, boš že našla način, da boš vse dokončala ob pravem času. Zapiši si, česa še nisi naredila na listek, da bos bolj sproščena. Srečno!

0
0

Hedwig enako tudi meni. Vcasih se mi sploh ne da delat te pa grem spat za pol ure pol pa lahka delam. Drugac pa isto mislim kaj vse bom lahko delu ko bom končal. Mogoče ti koristi lp!

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*