1
0

Skratka zanosila sem nežaželjeno .s starši smo se odločili ,da vsseno obdržim otroka tudi zaradi posledic splava. Noseča sem že 4 mesece. Sem srednješolka. Težava pa je ,da sem dobila občutek ,da me fant izkorišča samo za spolne odnose oz njegove potrebe. On noče otroka .noče da to govorim njegovim prijateljem da sem noseča z njemu .noče da posiljam svoje slike drugim osebam ker se vidi trebuh.Pri nejmu moram imeti izklopljen telefon.samo on lahko ima slike na katerih sem jaz ali oba skupaj .jaz njegove slike ne smem imeti nimam nobene. Hotel je imeti tudi moje gole slike in ker mi je zacel govorit da ga ne maram ker mu nocem poslati slike .sem mu poslala isto je bilo za seks.da ga ne ljubim zato sem privolila v spolni odnos. Problem je tudi da je fant migrant to sem zvedela pred nekaj dnevi in da mi je tudi lagal za nekatere stvari. Res imam obcutek da me izkorisca. Sedaj nevem kaj naj naredi ne predstvljam si da bom sama ostala z otrokom niti kako bo dobila z otrokom novega fanta. Prosim za nasvete.

0
0

priporocam ti da se o tem posvetuješ s starši, otroka pa obdrži ker je to se zmiraj tvoj otrok tudi ce je bila napaka.
Lp

0
0

Ko ga boš rodila ga daj v rejništvo , če praviš da je nezaželen . Veliko odraslih namreč ne more imeti otrok pa bi jih želeli imeti. Če te fant ne podpira je to najboljša rešitev. S tem fantom se pa po rojstvu otroka skušaj raziti na normalen način . Poišči si drugega fanta ta si te ne zasluži. Upam da sem ti vsaj malo pomagal.

0
0

Raje, se opravičujem.

0
0

Vzemi stvar v svoje roke in mu “zagrozi”, postavi svoja pravila in mu daj možnost ali te spoštuje ali na kraje gre. Čeprav te bo bolelo je bolje da gre. Raje zdaj. Pomisli kaj bo še potem, bo še težje ga pustit in tudi on bo zahteval več in več.
Bodi to kar si in bori se. Vsak ima samo eno življenje, delaj kar te veseli.

2
0

Tale fant gotovo ni zdravo okolje za mlado mamico. Upamo, da te starši podpirajo, fanta, ki tako dela s tabo, pa ne potrebuješ. Najbolj pomembno je, da poskrbiš za otroka s pomočjo staršev. Novega fanta boš pa že našla, ko bo zato čas, ne skrbi.

0
0

Staršem moraš nujno povedati kaj ti fant dela.

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*