0
0

Hej!
Moji starši so nepošteni do mene. Jaz sem se že od vsaj 4. razreda sama učim moj brat pa šele zadnje leto (6.razred) pa ga sploh mama ful hvali, pri meni je to samoumevno.. Jaz sem v 8. imela 1 trojko in likovno zaključeno 4, on pa je dobil kar nekaj trojk in dvojko, en predmet je mel zaključeno tri. In on je dobil 150 evrov za telefon, mene pa je mama strašila, da ne bom prišla na gimnazijo in se drla zaradi ene trojke.

0
0

Hey! Mislm da od tebe starša pričakujeta več kot od brata in se zato jezita nate njega pa spodbujata. Ti si uspešna v šoli in z učenjem nimaš takih problemov kot brat, zato pa tebe silita biti še boljša, ker vesta da to zmoreš. Povej jima da bi se s pohvalo počutila bolje kot s tem, da se jezita nate in da bi te pohvala pri učenju še dodatno motivirala.

0
0

zdravo!

jaz ti predlagam da se pogovorit..ti tvoja mam in tvoj oče..povej jima kaj te muči mogoče bosta videla

0
0

Ja to so pa pac te starsi, ki vidho sam eno slabo stvar k pa ke ukol polno dobrih. Npr.dobila si 3 in te poj ful kregajo, k pa isti dan dobis 5 te pa poj sploh ne pohvaljo. Reci ji, da imas dost tega kr gleda sam mlajšga brata ne pa tut tebe. Tut pr men je tko. Dej pomij posodo al pa pomedi tla. Zakaj vedno rece to samo men ne la se bratu????? To je vprašanje ki sigurno ne bo dobil odgovora

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice