0
0

Hey, jaz sem stara 11 in moji starši me zmeraj okrivijo za stvari ki kih naredi moja sestra npr. včeraj sva se igrali z njeno plastično barbiko (jaz je seveda sploh nisem dobila v roke) in ji je zlomila nogo ko sva to pokazali očiju da bi popravil ker se pač spozna na to in ko me je prosil da grem po lepilo sem ga slišala kako je sestri rekel da naj mi ne dovoli da se igram z njo ker ji bom uničila še kaj potem sem rekla da se punčke sploh nisem dotikala me je nadrl da naj ne lažem in mi za en teden vzel telefon. Še en primer je bil ko je vsaki dovolil le en piškot in je ona pojedla dva jaz sem si svoj piškot shranila v sobi na krožniku ona je pa oba pojedla. Ko je oči prišelo domov je videl da manjkajo trije piškoti in ko je videl piškot na moji mizi v sobi mi je prepovedal še TV za en teden ona pa je dobila še en piškot.
Bistvo je da če se pri katerem koli staršu (omenila sem očeta ampak je pri mami isto) poskusim kar koli reči in ugovarjati dobim kazen potem pa k temu pripomore še mlajša sestra kaj naj naredim? Nebom se pogovorila s starši!!!

0
0

Vem da bo čudno sam upri se

0
0

Okej sori pr mojih starsih je mal drgac sori. Drgac pa nisi edina in tut vrjem da neglede na to kok je tvoja sestrca stara bo najvrjetneje kmalu odrasla pa se bo umirila. Alpa bos ti ze tok stara da bos (nimam pojma koks si stara) več od doma.

0
0

pomoc hvala za ideje upam da pbodo pomagale ampak naj ti povem da je staršem čisto vseeno kdo je na obisku npr. enkrat sem imela sošolko na obisku in se je začel dreti ker nisem zložila perila. Zložiti sem morala perilo točno tisti moment prijateljica je pa morala oditi!

0
0

Hejhej… Js mam ciiiissst isti problemm.. Pr men je to, da tut ce hocm na ful mirn nacin razlozit, me ne poslusajp! Js pac takrt sam grem stran. BTW sej pomox ti je ful dobr odgovorila in tut men je nekak pomagala 🙂
Moja ideja pa je, da jim napises neko pismo al pa v pravem trenutku probas razlozit? No sej ce nocs ne rabs ampak vseen… Sploh me vem ce ti ke to kej v pomoc…?

0
0

Vem kako se počutš js mam tut mlajšo sestrco pa zmeri mene okrivijo češ da “ona nebi tega nrdila da je mlajša in se zgleduje po men “. Pač js sm ponavadi v takih primerih hladna, na vprašanja če se le da odgovarjam z ja pa ne(s hladnim tonom), ne povem kako je blo u šoli….Vem da si boš misnla da te bodo pol kaznoval sam teb naj dol visi za to, pač upoštevi jih ampak bod dolgočasna. Pol ko se s kksnimi prjatli, sosedi, sorodniki… kej pogovarjate pa te npr. vprasajo zakaj nesmes it tja naprimer ti sam reč, da kr je tvoja sestrca ukradla piškot alpa kej tazga in pol jim nav jasn pol pa razlož kako je blo. Vrjem starši se ne bojo upal pred prjatli dret nate alpa kej tazga.
Upam da sm kej pomagala

0
0

In ka nogo od barbike je zlomila sestra ne jaz

Prikazujem 6 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*