0
0

letos smo dobili novega sošolca prišel je iz bosne in nezna slovensko. ime mu je [CENZURA-PIL]. problem je da on krade in laže. enkrat mi je ukradel 1 evro in obesek to sem povedala učitlci ona je poklicala [CENZURA-PIL] on je reku NISM

učitlca pa mu je vrjela in mi rekla da ni lepo če se lažem

komu naj povem učitlci ne staršem tut ne komu pa naj povem če mi noben od naštetih

učitlci al pa staršem

ne bo vrjel

pomoč plis o in kaj naj naredim [CENZURA-PIL] naj ga klofnem al kaj

plis odgovore

1
0

Hej!

Zoprna situacija. Verjamemo, da ti je res ukradel par reči in da si ga pri tem zalotila. Verjetno nisi zamo pomislila, da je bil on, ker je pač sumljiv, v resnici si pa sama izgubila reči, kajne :). Verjamemo, da imaš nekakšen dokaz, da si res videla te reči. To je pomembno. Ne smemo obsojati pred dokazov. Ker pa verjamemo, da nekakšen dokaz imaš, te morajo poslušati! Učitelji, starši, vsi!

In pri tem nima nobene veze, kdo je iz Bosne, kako mu je ime in te reči! Ime smo pobrisali, ker v anonimni svetovalnici smo vsi anonimni! Skratka, ti moraš povedati kaj je bilo, potem pa se morajo ljudje z njim pogovoriti in mu jasno povedati, da se pač ne sme krasti.

In NIKAKOR ga ne smeš klofniti! Tako samo poslabšaš stvari. Moraš biti VZORNIK njemu in vsem ostalim. Poštena, pa ne krasti, pa brez nasilja, pa tako naprej. To je največ kar lahko storiš! In SEVEDA moraš povedati naprej, da se dogajajo kraje. Ne rabiš bit pa sama policistka tukaj.

0
0

hvala res ste mi pomagali z vsem spštovanjem se zahvaljujem in res upam da da mi bo res kdo verjel bom poskusila še enkrat

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*