0
0

Nism vedla kako bi dala naslov uprasanju. Bom kr zacela. Enkrat poleti sm ratala obsedena z enim fantom (payton moormeier). In dejansko me je to spremenilo (moj stil oblacenja, vrste tik tokov ki jih snemamm…). Potem sm nehala bit obsedena z njim ampak sem use se vedno rada spremljala (hype, sway house…).
Zdj sm spet obsedena z tem fantom in skoz razmisljam o njemu, si zmisljujem v glavi kako sa skupi… Ampak nakoncu vedno ugotovim da se to pac nikol ne bo zgodil in sm zlo zalostna. Te osebe sploh niso pomembne ampak BISTVO je: kaj nej nrdim ker sem zlo zalostna zard tega. A sploh obstaja kksna moznost da bi se z njim zblizala (ampak je dost slavn)? Al pa kako ga nj pozabm?

0
0

Hej, sama imam podoben problem, vendar z drugim fantom (Zach Herron iz skupine Why Don’t We) Zelo sem žalostna ko ga na socjalnih omrežjih vidim z drugo punco. Za zdaj še nimam kakšne dobre rešitve, razen to , da se čez dan zamotim z nečim drugim. Ker rada rišem, delam to, ali pa si ogledam kakšen dober film, grem na sprehod (sedaj seveda to ni možno, zaradi karantene), ker je glasbeni umetnik, poskušam ne poslušati njegove glasbe, prav tako sem pred kratkim poiskala svoj novi hobi, ki mi je zelo pomagal, da ne razmišljam o tem. Upam, da sem ti pomagala, če pa bom našla še kakšno novo rešitev, ti bom napisala 🙂

0
0

HEI,
jaz imam tudi tak problem. Zelo mi je všeč CHASE HUDSON iz HYPE HOUSE.
Samo nehat moraš misliti nanj in živeti naprej.
Ko sem izvedela, da je s Charli mi je kar odleglo.

0
0

ŽIVJO,
jaz sicer nimam takega problema, ti pa lahko svetujem. Vedno ko postaneš žalostna zaradi tega, ker veš, da se to nikoli ne bo zgodilo, pomisli na vse fante, ki so mogoče zaljubljeni vate ali pa se vsaj tako obnašajo, če to ne deluje, pomisli na vse ljudi, ki te imajo radi, če to ne deluje, si probaj umisliti, da ima ta fant punco, kar ni nujno, da ti bo pomagalo, mogoče boš še bolj žalostna, če ti to ne bo pomagalo, si pa lahko, takrat ko postaneš žalostna zaradi tega umisliš serijo (ali pa vsaj en del), v kateri igraš ti in ta fant v glavnih vlogah kot par.
Upam da ti bo vsaj en od mojih “če-jev” pomagal.
LSI (lepo se imej)

0
0

Hvala usem. Ugotovila sm da me pomiri to da si recem da bom sla ko koncam faks tja zivet. Vem da takrt ne bom vec spremljala njih ampak vseeno bom sla tja zivec (ce bo slo use po nacrtih). Btw cat-lover zdj sta sla chase pa charli narazen ker nej bi jo on prevaral (to nej bi v diss tracku zvedla).

Prikazujem 4 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*