2
0

Najbolj sovrazim ker me vsi neki obtozujejo po krivem. Vsi. In pol mi se nobeden ne verjame k jim povem da to js nisem bla. V druzini nas je 5 otrok od tega je starejsi brat ze samostojen in zivi v nemciji. V glavnem. Z mamo se ne razumeva prav dobro in me kar naprej nekaj obtozuje, mene in mojo 1 leto starejso sestro. Zadnic sem bla uzuni mami je neke roze rihtala, tamala desetletna pijavka pa je neki svetla tam okol pa se ji prlizvala. In ker je blo po dezju je nek kipec k je bil cca 2m stran od mene padu na tla. In me je sla mami obtozvat, pa sem ji lepo povedala da ga nisem js razbila. Inpol je bil cel cirkus in se je drla name in nevm ka se vse. Dons je tamala razbila steklenico hudo drazga sirupa. In mami še mrknla ni. Prov nc ni rekla pa je sla takoj po cuno in zdele je pol ure od takrat pa se zmeri brise. In vse je leljivo. Tecka zahrbtna se je sla pa skrit u svojo sobo. In js sem sita tega da ni nc rekla. Kaj naj nardim. Mami sem ze povedla svoje, da ma ona rajs tamalo princesko kravo kozo nevem kaj se vse pa je sam rekla ja pac. Cist sem iz sebe. Pomagite. Kaj naj povem mami. Kaj na sploh sama nardim. Kaj naj nardim da bo nehala met uno koklo rajs

0
0

HEY!
Jaz sem sicer najstarejša v družini od 4 otrok in sicer imam same sestrice ki so stare 10, 7 in 5 in imam čisto enak problem. Če katera tamala kej naredi obtož mene čeprov me včasih tist čas sploh ni v hiši al pa sem kje drugje. Npr. una ka je stara 10 let gre v sobo pa se dela da ni nč kriva, una k je stara 5 se začne drt in metat igrače po hiši da kao ni kriva, una ka je stara 7 pa se joka in pol reče mamici če jo slučajno krega da a ne vid da ima solzico in to pomenida ao ne laže,,,,in kdo še ostane ja jst seveda….pa one lohk hodjo v mojo sobo ka se učim, ka je kkšna prjatlca pr men…jst pa k njim ne….pa če se sam igrajoo…pa če je kdo pr ns mam zmer govori prjatlcam kok sm slaba pa take fore pa moje slabe strai o tamalih pa kt da so pravi angelčki……..res ti neznam pomagat ker imam čisto isti PROBLEM!

0
0

Pri nas nas je tudi pet samo, da sem najmlajša in sem tudi skoraj vedno jaz kriva vsega. Imam pa drug problem. Moja mami je vedno, ko pride kakšna moja prijateljica vsa prijazna kot najmanj stroga mama na svetu. Ampak čim prijateljice odidejo pa je spet zelo stroga. Pač saj je prijazna ampak je zeloooooooo stroga. In ne zdi se mi fer, ker je moja pet let starejša sestra (druga najmlajša) pri
enajstih lahko bila do pol osmih zunaj s prijateljicami jaz moram pa biti vedno do šestih doma.

0
0

nevem ce ti to pomaga, ampak kaj pa ce se gres ti enkrat skrit?? Ali pa enkrat posnemi (oz. skos kamero nos s sabo in ce bo kej sam na hitr sliki) in pol pokaz in ce ti bo kej tezila ji rec da si mela dost in je to edini nacin da dokazes da nidi kriva. Enkrat se ji mal prilizn pa ji pomagi in ko bo dobre volje, ali pa ne prevec dobre sam omen po katerih kriterijih ona ve da si vedno ti kriva pa kako njih je obtoz. in ne bit zadovoljna s takimi”ker so mlajse” ali pa “ker ni nc kriva”. Ampak najboljs zate la je, da se tok ne obremenjujes ker one bodo vedno mlajse in tko lac je. ampak bo pa prsu enkrat dan, ko se ne bodo mogle več izmuznt ker pac ne bp slo.

sam probi odmislt tole jezo in bo. Kogoce se pogovori s setrami, ampak ne vem ce kaj pomaga.

ampak vrjemi, nisi edina. jaz mam tut 2 mlajsi sestri in je grozno ker sm vedno js kriva. pac je tezko, vem ampak bod drugacna od njih.

Prikazujem 3 rezultatov
Tvoj odgovor
Tvoje ime*