0
0

Hodim v 6. razred.Vse se je začelo tako :V petem razredu sem opazila da me gleda med poukom. Ko sem mu vrlna pogled ga je takoj umaknu z mene, med odmori se je skos vrtel okrog mene, in me zabaval.Bila sem presrečna da mi končno vrača neka čustva, in upala da je zaljubljen v mene! Tako je bilo do konca šol. leta. Ko smo se vrnili v šolo pa je bilo vse ravno obratno. Ni mi namenil niti pogleda. Še huje!! Vse to je počel moji novi sošolki. Vsi vedo da sva obe v njega, in sva celo BFF (to se je vsem zdelo ful čudno). Zdaj priti koncu šol. leta tega ne počne nobeni več. Zdi se da se večino posveča meni, a še bolj imam pred očmi da sta on in moja BFF ustvarjena drug za drugega. Obstaja možnost da prebolim? Ali kaka osvajalska fora? Tako sem zaljubljena v njega da mislim da bom umrla! Svetuj mi! Proooooooooosim!

0
0

Fanti u teh letih niso še niti prblizn dozoreli/odrasli/sposobni se prblizn normaln obnast (brez zamere) in majo večkrat ksne cudne fore. Men se zdi da u vecini primerov najbl pomaga ce greš lepo do njega pa ga uprasas kaj se gre oz ga prasas skupaj s svojo bff. Problem je sam da je to ponavad zlo tesko. Mogoče ga lahko uprasas po telefonu (snapchat,messenger…) ker je tko veliko lažje.
Da pa ga boš prebolela pa skor ne dvomim… Vem zlo tesko je js sm tut kdaj misnla da ga nebom ampk kr gre, pocas ampk gre.
Lp

0
0

Živijo! Nič ni narobe s tem, če si v nekoga zaljubljena. Obstaja možnost, da to preboliš. A to se bo zgodilo le sčasoma. Poleg tega pa poglej vase in odkrij, ali ga res ljubiš, ali pa te privlači le njegova zunanjost?
Lp

Prikazujem 2 rezultata
Tvoj odgovor
Tvoje ime*
Pokaži nam, da nisi robot - pretipkaj znake s sličice