12
0

Glas tistih, ki vam je hudo, da je na Pilovi spletni strani čedalje več laži, slišimo in razumemo. Tudi nam je hudo, da je tako veliko prevarantov in neotesancev. Veliko razmišljamo, kaj narediti in aktivno delamo na tem.

Dogovorili smo se, da bomo med drugim odprli novo sekcijo, ki bo namenjena za mnoge motečim, ponavljajočim se temam, pa tudi zafrkancijam, ki jih imajo nekateri tako radi. Kot neke vrste smetišnico, kamor bomo pometli “navlako”. Tako bodo otroci, ki se radi zafrkavajo ali sprašujejo vedno iste stvari, imeli svoj prostor. In to nam bo omogočilo, da jih obrdžimo na strani (želimo namreč, da vas je čimveč!), hkrati pa bomo lahko svetovalnico zelo strogo moderirali, kar pomeni, da bomo vse teme, razen kvalitetnih in verodostojnih, brisali. In tako bomo na strani obdržali tudi tiste, ki si želite, da je to poglobljen, verodostojen portal.

Skratka – trudimo se in upamo, da bo to čimprej, v nekaj tednih. Do takrat pa vas prosimo za potrpljenje! In prosimo, da razumete, da tudi pritožbe čez neotesance ne sodijo v svetovalnico in jih lahko brišemo skupaj z ostalimi “odvečnimi” temami. Prosimo, da zdržite. Uspelo nam bo.

0
0

Včeraj je nekdo rekel, ko je nekdo vprašal o samozadovoljevanje, da to NE spada v svetovalnico ampak v klepetalnico. Je to res?
Za menstruacijo pa te probleme pišemo sem, v svetovalnico?
UPAM, DA BOSTE ODGOVORILI IN MOJEGA VPRAŠANJA NE IZBRISALI!

Lp.

  • Revija PIL
    Vsi problemi sodijo v svetovalnico, klepet pa v klepetalnico. Res pa je, da je nekaterih tem že ogromno in ni treba odpirati novih, raje malo pobrskajte po starih.,
Prikazujem 1 rezultat
Tvoj odgovor
Tvoje ime*